ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Μουρίνιο: "Επιστρέφω στην Ίντερ, όχι του χρόνου"

Μουρίνιο: "Επιστρέφω στην Ίντερ, όχι του χρόνου"

Ο Ζοζέ Μουρίνιο τόνισε πως η Ρεάλ σεβάστηκε τη Γαλατάσαραϊ και χαρακτήρισε καλό σκορ το 3-0 ενόψει Κωνσταντινούπολης. Τι είπε για την επιστροφή του στην Ίντερ, τον Γουέσλι Σνάιντερ αλλά και τον... Ίκερ Κασίγιας.

"Παίξαμε καλά αμυντικά. Σεβαστήκαμε τον αντίπαλο και κάναμε έξοχη ομαδική δουλειά. Αυτό είναι σημαντικό όταν παίζεις απέναντι σε παίκτες όπως ο Ντρογκμπά και ο Γιλμάζ.

Το 3-0 είναι ένα καλό αποτέλεσμα, αλλά η Κωνσταντινούπολη είναι Κωνσταντινούπολη. Θα πρέπει να παίξουμε με την μάξιμουμ συγκέντρωση", τόνισε ο Μουρίνιο στην κάμερα του ιταλικού "Sky Sport" μετά τη νίκη της Ρεάλ επί της Γαλατάσαραϊ, για να μιλήσει στη συνέχεια για Ίντερ και Σνάιντερ.

"Δεν είναι εύκολο για τον Σνάιντερ που άλλαξε ομάδα, κουλτούρα, τρόπο ζωής. Έπαιζε πάντα σε ομάδες όπως η Ρεάλ και η Ίντερ. Τώρα παίζει σε διαφορετική ομάδα.

Εγώ πάντως θα τον έπαιρνα αμέσως πίσω. Αν θα επιστρέψω στην Ίντερ; Θέλω να επιστρέψω μία ημέρα, όπως θέλω να επιστρέψω στην Αγγλία. Την επόμενη σεζόν δεν θα επιστρέψω, σίγουρα δεν θα επιστρέψω στην Ίντερ τη νέα σεζόν".

Μουρίνιο: "Επιστρέφω στην Ίντερ, όχι του χρόνου"

Ο Μουρίνιο δίνει οδηγίες κατά τη διάρκεια του αγώνα της Ρεάλ με τη Γαλατά στο "Μπερναμπέου"

Ερωτηθείς τέλος για τον αποκλεισμό του Κασίγιας από την αποστολή στο ματς με τη Γαλατά, ο "special one" υπερασπίστηκε την επιλογή του να χρησιμοποιεί για τη θέση του βασικού τον Ντιέγκο Λόπεθ.

"Εάν παίζει έτσι ο Λόπεθ, θα εξακολουθεί να είναι βασικός. Η ομάδα έρχεται πάντα πρώτη. Για μένα αυτή τη στιγμή δεν τίθεται θέμα σύγκρισης ανάμεσα στους δύο", δήλωσε χαρακτηριστικά.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ