ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Μουρίνιο σε Σέζαρ: "Είσαι καλύτερος από τον Κασίγιας ακόμα και με ένα χέρι"

Μουρίνιο σε Σέζαρ: "Είσαι καλύτερος από τον Κασίγιας ακόμα και με ένα χέρι"
AP PHOTO/PAUL WHITE

Ο Ζοζέ Μουρίνιο υποβίβασε τον Ίκερ Κασίγιας σε αναπληρωματικό στη Ρεάλ Μαδρίτης και δεν δίσταζε να τον υποβαθμίζει ακόμα και σε πρώην παίκτες του όπως ο Ζούλιο Σέζαρ.

Το τελευταίο τρόπαιο που έχει κατακτήσει η εθνική Βραζιλίας σε επίπεδο ανδρών παραμένει μέχρι σήμερα το Κύπελλο Συνομοσπονδιών 2013. Η "σελεσάο" είχε επικρατήσει της κυρίαρχης ομάδας της εποχής, Ισπανίας, με 3-0 στον τελικό, έχοντας κάτω από τα καρέ της τον Ζούλιο Σέζαρ.

Στην αντίπαλη εστία βρισκόταν ο Ίκερ Κασίγιας, αρχηγός της "φούρια ρόχα" και της Ρεάλ, που περνούσε δύσκολες ώρες υπό τις οδηγίες του Ζοζέ Μουρίνιο στους Μαδριλένους. Ο Special One δεν είχε καθόλου καλή άποψη για τον Ισπανό, όπως απέδειξε και με το μήνυμα που έστειλε στον Βραζιλιάνο τερματοφύλακα, τον οποίο είχε παίκτη στην Ίντερ.

"Όταν πήγα στα αποδυτήρια, είδα ένα μήνυμα από τον Μουρίνιο στο τηλέφωνό μου. Είχε προβλήματα με τον Κασίγιας στη Ρεάλ και το μήνυμα ήταν 'είσαι τρελός, αυτός θα έπρεπε να φοράει τη φανέλα σου, όχι εσύ τη δική του'. Μετά μου είπε ότι θα έπιανα περισσότερα σουτ εγώ με ένα χέρι παρά ο Κασίγιας (σ.σ. με τα δύο χέρια)".

Η κόντρα αυτή του Μουρίνιο με τον Κασίγιας υποβίβασε τον τελευταίο στον πάγκο μετά από πάνω από μία δεκαετία ως ο ακλόνητος τερματοφύλακας της Ρεάλ. Ο San Iker δεν κατάφερε να ανακτήσει το στάτους του βασικού και αναντικατάστατου έκτοτε και το 2015 αποχώρησε για την Πόρτο, όπου παραμένει αναπληρωματικός.

Photo credits: AP Photo/Paul White

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ