ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Μουρίνιο σε Εζίλ: "Είσαι δειλός, κλαψιάρης και δεν σε χρειαζόμαστε"!

Μουρίνιο σε Εζίλ: "Είσαι δειλός, κλαψιάρης και δεν σε χρειαζόμαστε"!

Ο Μεζούτ Εζίλ, μέσω της αυτοβιογραφίας του, αποκαλύπτει ένα θερμό επεισόδιο με πρωταγωνιστές τον ίδιο και τον Ζοζέ Μουρίνιο στα αποδυτήρια της Ρεάλ Μαδρίτης.

Μέσα στη χρονιά αναμένεται να κυκλοφορήσει η αυτοβιογραφία του Μεζούτ Εζίλ, η οποία, όπως φαίνεται, αναμένεται να έχει τεράστιο ενδιαφέρον.

Η ηλεκτρονική έκδοση της γερμανικής εφημερίδας " Bild" έδωσε στη δημοσιότητα ένα κομμάτι της αυτοβιογραφίας του, αποκαλύπτοντας ένα θερμό επεισόδιο που είχε ο Γερμανός μεσοεπιθετικός της Άρσεναλ με τον Ζοζέ Μουρίνιο στα αποδυτήρια της Ρεάλ Μαδρίτης στο ημίχρονο μίας αναμέτρησης.

"Νομίζεις ότι δυο καλές πάσες είναι αρκετές; Νομίζεις ότι είσαι υπεράνω και δεν μπαίνεις δυνατά στις μονομαχίες; Νομίζεις ότι είσαι τόσο καλός που έχεις την πολυτέλεια να παίζεις στο 50%; Ξέρεις πώς είσαι όταν μπαίνεις στις μονομαχίες; Κάτσε να σου δείξω", αποκρίνεται ο Ζοζέ Μουρίνιο στον Εζίλ, ο οποίος στη συνέχεια περιγράφει το σκηνικό στα αποδυτήρια.

"Σταματάει. Με κοιτάζει με τα σκοτεινά καστανά μάτια του. Τον κοίταξα κι εγώ. Όπως ένας μποξέρ κοιτάζει τον άλλον πριν τον πρώτο γύρο. Δεν έδειχνε κανένα συναίσθημα. Περίμενε απλά την απάντησή μου. Πόσο πολύ τον μισούσα εκείνη την στιγμή. Εγώ που, βασικά, αγαπούσα τον Μουρίνιο".

Τα σχόλια του Μουρίνιο προκαλούν την αντίδραση του Γερμανού, ο οποίος πετάει τη φανέλα του και του λέει: "Αν είσαι τόσο καλός, τότε μπες μέσα να παίξεις. Εδώ είναι. Παρ' την και φόρεσε την".

Η κίνηση του Εζίλ κάνει έξαλλο τον "Special One", ο οποίος χρησιμοποιεί ακόμα βαρύτερους χαρακτηρισμούς:

"Α, τα παρατάς τώρα; Είσαι τόσο δειλός. Τι θες να κάνεις; Να μπεις κάτω απ' το ζεστό ντους; Να πας να λούσεις τα μαλλιά σου; Ή θέλεις να δείξεις στους συμπαίκτες και τους οπαδούς μας τι πραγματικά μπορείς να κάνεις; Ξέρεις κάτι, Μεζούτ; Γιατί δεν αρχίζεις να κλαις; Είσαι σαν ένα μωρό που κάνει μπάνιο. Δεν σε χρειαζόμαστε!"

Σύμφωνα με τον Εζίλ, τα λόγια του Πορτογάλου, ήχησαν σαν καμπανάκι στ' αυτιά του, καθώς είχε δίκιο. Λίγο μετά το σκηνικό, αποκαλύπτει πως ζήτησε συγγνώμη τόσο απ' τον νυν τεχνικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά κι απ' τον αρχηγό της ομάδας, Σέρχιο Ράμος για τη συμπεριφορά του.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ