ΖΟΖΕ ΜΟΥΡΙΝΙΟ

"Ο Φέργκιουσον είναι μοναδικός"

"Ο Φέργκιουσον είναι μοναδικός"

Ο Ζοζέ Μουρίνιο αποθέωσε τον Άλεξ Φέργκιουσον εν όψει της συμπλήρωσης 25 ετών στον πάγκο της ManUtd και του ευχήθηκε να συνεχίσει για πολλά ακόμη χρόνια.

Την Κυριακή (6/11) ο Άλεξ Φέργκιουσον θα συμπληρώσει 1/4 αιώνα στο "Ολντ Τράφορντ" και ένας από τους πλέον μεγάλους θαυμαστές του, ο Ζοζέ Μουρίνιο, δεν θα μπορούσε να μην αφιέρωσει μερικά λόγια προκειμένου να τιμήσει το σημαντικό αυτό γεγονός.

Ο τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης, ο οποίος κατάφερε στα τρία χρόνια παρουσιάς του στην Τσέλσι (2004-2007) να πάρει έξι τίτλους (2 πρωταθλήματα) και να αμφισβητήσει όσο κανείς την κυριαρχία της Γιουνάιτεντ, παραχώρησε δηλώσεις στην αγγλική "Sun" όπου επανέλαβε αρκετές φορές τη λέξη "μοναδικός" για να χαρακτηρίσει τον Σκωτσέζο.

"Ο Σερ Άλεξ είναι ένας μοναδικός τεχνικός στην ιστορία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Σερ Άλεξ είναι μοναδικός τεχνικός στην ιστορία του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Και ο Σερ Άλεξ είναι μοναδικός στην ιστορία του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Εύχομαι πραγματικά να παραμείνει στο χώρο με την ίδια χαρά και την ίδια φιλοδοξία για πολλά, πολλά ακόμη χρόνια", δήλωσε χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται ότι ο Σκωτσέζος τεχνικός έχει κατακτήσει 37 τίτλους στα 25 χρόνια βασιλείας του στους "κόκκινους διαβόλους", με τον Ζοζέ Μουρίνιο να θεωρείται από πολλούς ως ο πλέον επικρατέστερος υποψήφιος για να τον διαδεχτεί στον πάγκο.

TAGS ΖΟΖΕ ΜΟΥΡΙΝΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ