ΖΟΖΕ ΜΟΥΡΙΝΙΟ

Μόρτενσεν: "Δειλός ο Μουρίνιο"

Cast member Viggo Mortensen attends a screening of the film "The Road" in Los Angeles on November 4, 2009.      UPI/ Phil McCarten
Μόρτενσεν 6

Διαβάστε για ποιον λόγο ο Βίγκο Μόρτενσεν, οπαδός της Ρεάλ Μαδρίτης, θεωρεί δειλό τον Ζοζέ Μουρίνιο και γιατί δεν του αρέσει ως τεχνικός των Μαδριλένων.

Ο Ζοζέ Μουρίνιο είναι μία προσωπικότητα που δύσκολα σε αφήνει αδιάφορο.

Δεν έχει μόνο αρκετές συμπάθειες, αλλά και πολλές αντιπάθειες κυρίως λόγω του ιδιόρρυθμου χαρακτήρα του και των εκρήξεων του.

Στη δεύτερη κατηγορία ανήκει και ο Βίγκο Μόρτενσεν. Ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος έχει υποδυθεί μεταξύ άλλων τον Άραγκορν στην τριλογία του "Άρχοντα των Δαχτυλιδιών" μίλησε στο Sportyou για τον τεχνικό της Ρεάλ Μαδρίτης και εξήγησε γιατί τον αντιπαθεί".

"Θέλω το ποδόσφαιρο να παίζεται με κάτω την μπάλα, να σε ενθουσιάζει, να είναι θεαματικό και ο Μουρίνιο δε νομίζω να είναι φαν αυτού του στυλ ποδοσφαίρου. Επομένως, έχω μία διαφορετική προσέγγιση ως οπαδός".

Επιπλέον, δε δίστασε να χαρακτηρίσει δειλό τον Μουρίνιο επειδή επέλεξε να επιτεθεί πέρυσι στον Τίτο Βιλανόβα και όχι στον Ντιέγκο Σιμεόνε, ο οποίος δε θα το άφηνε να περάσει έτσι: "Δε μου αρέσει που η συμπεριφορά του Μουρίνιο, η οποία είναι ενάντια στην παράδοση της Ρεάλ Μαδρίτης. Θα ήθελα να είναι μορφωμένος και να μη βάζει το δάχτυλό του στα μάτια άλλων. Είναι δειλό να επιτίθεσαι στον Τίτο Βιλανόβα, έναν ευγενικό άνθρωπο, και όχι στον Σιμεόνε, το οποίος θα αντιδρούσε".

TAGS ΖΟΖΕ ΜΟΥΡΙΝΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ