ΖΟΖΕ ΜΟΥΡΙΝΙΟ

"Φεύγω από τη Ρεάλ"

"Φεύγω από τη Ρεάλ"

Ο πρόεδρος της Κανίγιας, ομάδας στην οποία παίζει ποδόσφαιρο ο γιος του Ζοζέ Μουρίνιο, αποκάλυψε τη συνομιλία που είχε με τον "special one" πριν λίγες ημέρες και στην οποία παραδέχτηκε πως δεν θα είναι τη νέα σεζόν στη Ρεάλ.

Ο Ζοζέ Μουρίνιο επισκέφτηκε την περασμένη Δευτέρα τις προπονητικές εγκαταστάσεις της Κανίγιας, ισπανικής ποδοσφαιρικής ακαδημίας στην οποία αγωνίζεται ο γιος του, και στο πλαίσιο αυτής παραδέχτηκε πως η νέα σεζόν δεν θα τον βρει στη Μαδρίτη...

"Ο Μουρίνιο μας είπε ότι τον επόμενο χρόνο δεν θα μιλήσει με τους προπονητές μας επειδή δεν θα είναι πια εδώ", τόνισε αρχικά ο πρόεδρος της ακαδημίας Μανουέλ Αλβάρες μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό "Cope" και συνέχισε:

"Φεύγω από τη Ρεάλ"

Η ομάδα της Κανίγιας σε παράταξη σε ένα από τα τελευταία παιχνίδια της

"Για το καλό του συλλόγου, ελπίζω να το ρυθμίσει αυτό το ζήτημα ο Φλορεντίνο Πέρεθ. Εάν φύγει ο Μουρίνιο αυτό θα είναι μεγάλη απώλεια για το ισπανικό ποδόσφαιρο.

Ανεξάρτητα πάντως από το τι θα γίνει, θα είναι πάντα καλοδεχούμενος να έρχεται να μας επισκέπτεται στην Κανίγιας. Ο γιος του τα έχει πάει καλά εδώ και ελπίζω να συνεχίσουμε να τον βοηθάμε για να βελτιώσει τις ποδοσφαιρικές του ικανότητές".

Σημειώνεται πως πέρα από την οικονομική ενίσχυση που παρείχε τα τρία τελευταία χρόνια στην Κανίγιας, ο Ζοζέ Μουρίνιο πήγαινε συχνά και έβλεπε προπονήσεις της ομάδας του γιου του ενώ είχε και συζητήσεις πολλές φορές με τους νεότερους συναδέλφους του.

"Φεύγω από τη Ρεάλ"

Πρώτο θέμα στο σημερινό φύλλο της μαδριλένικης "As" οι αποκαλύψεις του Μουρίνιο για την αποχώρησή του από τη Ρεάλ στο τέλος της σεζόν

TAGS ΖΟΖΕ ΜΟΥΡΙΝΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ