ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Μοράτα: "Εάν σκεφτόμουν τον εαυτό μου, θα έπαιζα τένις ή σκάκι"

Μοράτα: "Εάν σκεφτόμουν τον εαυτό μου, θα έπαιζα τένις ή σκάκι"

Η Ρεάλ Μαδρίτης παρουσίασε τον Άλβαρο Μοράτα στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου", με τον 23χρονο διεθνή Ισπανό φορ να παραδέχεται ότι το πέρασμά του από τη Γιουβέντους τον ωρίμασε αρκετά.

Ο 23χρονος διεθνής Ισπανός επιθετικός, Άλβαρο Μοράτα, επέστρεψε στη Ρεάλ Μαδρίτης μετά από δύο σεζόν στο Τορίνο και τη Γιουβέντους (Η Ρεάλ τον είχε πουλήσει στην Γιουβέντους το 2014 με 20.000.000€, αλλά είχε δικαίωμα επαναγοράς με 30.000.000€) και τη Δευτέρα το πρωί παρουσιάστηκε από τους "μερένγκες" στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου".

Στο περιθώριο της παρουσίασης, ο Μοράτα παραδέχθηκε ότι η θητεία του στη "Γηραιά Κυρία" τον έκανε πιο ώριμο, ενώ ξεκαθάρισε ότι θέλει να διακριθεί με τη "βασίλισσα", θυσιάζοντας όμως το δικό του παιχνίδι στον βωμό του συνόλου.

"Είναι μια ημέρα μέγιστης χαράς για εμένα. Ευχαριστώ όλους όσους με εμπιστεύτηκαν. Μερικές φορές χρειάζεται να ωριμάσεις, θα αφήσω τη ζωή μου εδώ, θέλω να μείνω όσο το δυνατόν περισσότερο. Άλλαξαν πολλά πράγματα από την προηγούμενη φορά που ήμουν εδώ. Μεγάλωσα, έπαιξα ματς σημαντικά με μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης, τη Γιουβέντους.

Τώρα, είμαι στην καλύτερη ομάδα του κόσμου. Είναι δύσκολο να είσαι εδώ, πάντα λέω στα παιδιά να παλεύουν για τα όνειρά τους, γιατί τίποτα δεν είναι αδύνατο.

Ο Ζιντάν μου έδωσε αυτοπεποίθηση. Θα προσπαθήσω να κάνω πολλά γκολ, αλλά εάν σκεφτόμουν μόνο τον εαυτό μου θα έπαιζα τένις ή σκάκι", υποστήριξε ο Άλβαρο Μοράτα.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ