ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Μόνο ο Μπενζεμά για προπόνηση μετά τη συντριβή

Μόνο ο Μπενζεμά για προπόνηση μετά τη συντριβή

Με εξαίρεση τον Καρίμ Μπενζεμά, οι παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης δεν πήγαν στο προπονητικό κέντρο την Κυριακή για να προπονηθούν, μία ημέρα μετά τη συντριβή από τη Μπαρτσελόνα.

Ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ στηρίζει τον προπονητή, Ράφα Μπενίτεθ, παρά τη συντριβή με 4-0 από τη Μπαρτσελόνα, το Σάββατο (21/11) στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου. Δεν ισχύει το ίδιο για τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι με πρωτεργάτη τον Κριστιάνο Ρονάλντο, υποσκάπτουν την παραμονή του στην τεχνική ηγεσία.

Η εφημερίδα Marca παραθέτει ένα περιστατικό της αποξένωσης του Μπενίτεθ από τους ποδοσφαιριστές της Ρεάλ Μαδρίτης... Το πρωί της Κυριακής (22/11), λίγες ώρες μετά την ήττα στο "κλάσικο", ο Μπενίτεθ άφησε τους παίκτες να επιλέξουν εάν θα μεταβούν στο αθλητικό κέντρο για προπόνηση.

Οι Μαδριλένοι δεν αισθάνθηκαν την ανάγκη να μεταβούν για προπόνηση, παρότι το προηγούμενο βράδυ είχαν ταπεινωθεί από τους "μπλαουγκράνα" και σχεδόν όλοι, έκαναν οτιδήποτε άλλο! Από τους βασικούς, μόνο ο Καρίμ Μπενζεμά μετέβη για να γυμναστεί, καθώς και οι Καζεμίρο, Αρμπελόα και Βάθκεθ.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ