ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Μιλά με Μπενίτεθ η Ρεάλ Μαδρίτης

Μιλά με Μπενίτεθ η Ρεάλ Μαδρίτης

Από την επόμενη εβδομάδα ξεκινούν οι διαπραγματεύσεις της Ρεάλ Μαδρίτης με τον Ράφα Μπενίτεθ, ο οποίος προορίζεται για αντικαταστάτης του Κάρλο Αντσελότι, σύμφωνα με την AS.

Ένας γέννημα - θρέμμα μαδριδίστα, βοηθός του Βιθέντε ντελ Μπόσκε στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης προβάλλει ως το φαβορί για την αντικατάσταση του Κάρλο Αντσελότι, στον πάγκο των "μερένγκες".

Οι διαπραγματεύσεις των διοικούντων τη "βασίλισσα" με το νυν τεχνικό της Νάπολι, αναμένεται να ξεκινήσουν σύμφωνα με την "AS", την επόμενη εβδομάδα.

Ο Ράφα Μπενίτεθ ξεκίνησε την καριέρα από τις ακαδημίες της Ρεάλ Μαδρίτης, όπου είχε ποδοσφαιριστή το νυν τεχνικό του Πανθρακικού, Μανουέλ Ρόκα. Στη συνέχεια κάθισε στον πάγκο των Βαγιαδολίδ, Οσασούνα, Εξτραμαδούρα, Τενερίφης, Βαλένθια, Λίβερπουλ, Ίντερ, Τσέλσι και Νάπολι.

Ράφα Μπενίτεθ και Βιθέντε ντελ Μπόσκε σε παλαιότερη προπόνηση της Ρεάλ Μαδρίτης

Μιλά με Μπενίτεθ η Ρεάλ Μαδρίτης

Έχει κατακτήσει δύο πρωταθλήματα Ισπανίας με τη Βαλένθια, ένα Κύπελλο UEFA με τις "νυχτερίδες", ένα Champions League, ένα ευρωπαϊκό Σούπερκαπ, ένα FA Cup κι ένα Κομιούνιτι Σιλντ με τη Λίβερπουλ, το ιταλικό Σούπερκαπ και το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων με την Ίντερ, το Europa League με την Τσέλσι, το Κύπελλο Ιταλίας και το Σούπερκαπ της γειτονικής χώρας με τη Νάπολι.

Ο λόγος που οι διαπραγματεύσεις, σύμφωνα με την "AS", ξεκινούν από την προσεχή Δευτέρα είναι γιατί ο Ισπανός τεχνικός θέλει να μείνει αφοσιωμένος στο ματς της Νάπολι κόντρα στη Γιουβέντους.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ