ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Μία φωτογραφία, χίλιες λέξεις για Κόβατσιτς - Μόντριτς

Μία φωτογραφία, χίλιες λέξεις για Κόβατσιτς - Μόντριτς
Κόβατσιτς - Μόντριτς

Ο Λούκα Μόντριτς υποδέχθηκε τον Ματέο Κόβατσιτς στην Ρεάλ Μαδρίτης ακριβώς όπως είχε κάνει πριν από οκτώ χρόνια στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Δείτε την εκπληκτική φωτογραφία του τότε και του σήμερα.

Η Ρεάλ Μαδρίτης ολοκλήρωσε μία σπουδαία μεταγραφή στο ξεκίνημα της εβδομάδας αποκτώντας τον Ματέο Κόβατσιτς από την Ίντερ, έναντι του ποσού των 35.000.000 ευρώ. Ο 21άχρονος μέσος πραγματοποίησε 44 συμμετοχές με 8 γκολ και 5 ασίστ την περσινή περίοδο δείχνοντας στοιχεία σπουδαίου ποδοσφαιριστή.

Στην "βασίλισσα" τον περίμενε ένα από τα ποδοσφαιρικά του ινδάλματα και αναφερόμαστε στον Λούκα Μόντριτς. Μπορεί ο 30άχρονος μέσος να μην συγκρίνεται με αστέρες της Κροατίας από το παρελθόν, όμως ο Κόβατσιτς έχει ένα λόγο παραπάνω που τον θαυμάζει.

Όταν το 2007 πήγε στις ακαδημίες της Ντιναμό Ζάγκρεμο από την Λιντς ( Αυστρία -εκεί γεννήθηκε ο παίκτης-) τον περίμενε ο Μόντριτς που ήταν και το μεγάλο όνομα της ομάδας. Ο έμπειρος μέσος της Ρεάλ ήταν κοντά στον Κόβατσιτς και στο ντεμπούτο του με την εθνική ομάδα της Κροατίας, ενώ το ίδιο συνέβη και στην Ρεάλ.

Η φωτογραφία που ακολουθεί τα λέει όλα...

Μία φωτογραφία, χίλιες λέξεις για Κόβατσιτς - Μόντριτς
Κόβατσιτς Μόντριτς

Ο Κόβασιτς στην ηλικία των 13, 19 και 21 ετών

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ