ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Μετονομάζεται το "Μπερναμπέου" με ποσό-μαμούθ

MADRID, SPAIN - AUGUST 25:  Spectators watch the La liga match between Real Madrid CF and Cordoba CF at Estadio Santiago Bernabeu on August 25, 2014 in Madrid, Spain.  (Photo by Denis Doyle/Getty Images)
MADRID, SPAIN - AUGUST 25: Spectators watch the La liga match between Real Madrid CF and Cordoba CF at Estadio Santiago Bernabeu on August 25, 2014 in Madrid, Spain. (Photo by Denis Doyle/Getty Images) GETTY IMAGES

Η διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης είναι έτοιμη να υπογράψει συμφωνία με εταιρία των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων για την αλλαγή του ονόματος του "Σαντιάγκο Μπερναμπέου".

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ παραδέχτηκε πρόσφατα σε συνέντευξη Τύπου πως θα χρειαστεί σπόνσορα για την ανακατασκευή του γηπέδου της Ρεάλ Μαδρίτης, το "Σαντιάγκο Μπερναμπέου".

Εντούτοις, ο πρόεδρος των "μερένχες" δεν προτίθεται να δεχτεί να βγει το "Σαντιάγκο Μπερναμπέου" από την ονομασία του νέου γηπέδου, απλά θα υπάρχει και... συμπλήρωμα.

Αυτή την περίοδο, εξετάζει διάφορες προσφορές, ούτως ώστε να αποφασίσει ποια είναι η πλέον συμφέρουσα για την "Βασίλισσα".

Η "Marca" αναφέρει σε δημοσίευμά της πως το γήπεδο θα μετονομαστεί και το "Σαντιάγκο Μπερναμπέου" θα υπάρχει μετά το "Άμπου Ντάμπι" για την επόμενη 20ετία.

Η Ρεάλ είναι έτοιμη να υπογράψει συμφωνία με εταιρεία των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και αναμένεται να βάλει στα ταμεία της μέχρι και 500.000.000 ευρώ, δηλαδή 25.000.000 ευρώ ετησίως.

Μια τέτοια συμφωνία θα προσφέρει τεράστια οικονομική ανάσα στη Ρεάλ, τα χρέη της οποίας χτυπάνε... κόκκινο. Η "Βασίλισσα" χρωστάει πάνω από 600.000.000 ευρώ και πολλά εξ αυτών πρέπει να τα αποπληρώσει σε σύντομο χρονικό διάστημα.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ