ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Μετά την ανανέωση, ήρθε το βραβείο για τον Ρονάλντο!

Μετά την ανανέωση, ήρθε το βραβείο για τον Ρονάλντο!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ανακηρύχθηκε χθες (7/11) ως ο καλύτερος ποδοσφαιριστής της περσινής σεζόν στην Ισπανία. Διαβάστε τις δηλώσεις του, έπειτα απ' την παραλαβή ενός ακόμη βραβείου.

Ύστερα απ' την ανακοίνωση της επέκτασης της συνεργασίας του με τη Ρεάλ Μαδρίτης έως το 2021, ο Κριστιάνο Ρονάλντο παρέλαβε το βραβείο "Αλφρέδο Ντι Στέφανο" της "Marca". Για την ακρίβεια, ανακρίθηκε ως ο καλύτερος ποδοσφαιριστής της σεζόν 2015/16.

Ο Πορτογάλος σούπερσταρ σημείωσε συνολικά 35 τέρματα, ενώ μοίρασε 11 ασίστ στους συμπαίκτες του. Βέβαια, παρά την τεράστια επιτυχία της τελευταίας σεζόν, ο Ρονάλντο παραμένει αποφασισμένος να προσφέρει συνεχώς, έτσι ώστε η Ρεάλ Μαδρίτης να κερδίσει περισσότερα τρόπαια.

Στην αρχική του τοποθέτηση τόνισε: "Η περσινή σεζόν ήταν γεμάτη συναισθήματα. Κατακτήσαμε το Champions League και το Super Cup".

Φυσικά, δεν θα μπορούσε να μην σχολιάσει μια ιδιαίτερη μέρα γι' αυτόν: "Σήμερα (7/11) είναι, επίσης, μια ειδική μέρα. Ανανέωσα το συμβόλαιό μου με τη Ρεάλ και η MARCA μου έδωσε το βραβείο του καλύτερου ποδοσφαιριστή. Τι άλλο να ζητήσω; Είμαι πολύ χαρούμενος. Το βραβείο με παρακινεί να συνεχίσω την προσπάθεια και να γίνω καλύτερος τα επόμενα χρόνια".

Επιπλέον, έκανε λόγο για τη φετινή-συναρπαστική La Liga: "Είναι τόσο ανταγωνιστική όπως αναμενόταν. Δεν είναι σπριντ, αλλά ένας μαραθώνιος, στον οποίο πρέπει να παλέψουμε. Όπως πάντα ο Θεός θα βοηθήσει όποιον εργάζεται σκληρά".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ