ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Μέντες: "Ο Ρονάλντο φεύγει μόνο για 1 δισ. ευρώ"

Μέντες: "Ο Ρονάλντο φεύγει μόνο για 1 δισ. ευρώ"

Ο ατζέντης του Κριστιάνο Ρονάλντο, Ζόρζε Μέντες, έκοψε το βήχα των "μνηστήρων" του Πορτογάλου άσου της Ρεάλ Μαδρίτης, καταγράφοντας τις προθέσεις του και υπενθυμίζοντας τη ρήτρα του.

Ο πασίγνωστος Πορτογάλος ατζέντης, Ζόρζε Μέντες, και εκπρόσωπος του συμπατριώτη του Κριστιάνο Ρονάλντο, ξεκαθάρισε σε συνέντευξη στην ισπανική εφημερίδα "As", ότι ο δεύτερος δεν υπάρχει πιθανότητα να φύγει από τη Ρεάλ Μαδρίτης, παρά μόνο για το ποσό της ρήτρας του συμβολαίου του, ύψους 1.000.000.000 ευρώ.

"Ο Κριστιάνο είναι πολύ χαρούμενος στη Ρεάλ Μαδρίτης και πάντα ήταν. Θα καταρρίψει όλα τα ρεκόρ που έχει για να καταρρίψει και θα αποσυρθεί εδώ. Έχει μία ιδιαίτερη αγάπη για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ γιατί ήταν εκεί έξι χρόνια και σέβεται πολύ τους ανθρώπους που του έδειξαν την αγάπη που έχουν γι΄αυτόν, αλλά είναι μέχρι θανάτου με το σύλλογο και τους οπαδούς της Ρεάλ Μαδρίτης. Σκέφτεται μόνο τη Ρεάλ και εδώ θα μείνει. Δεν έχω λάβει κλήσεις τηλεφωνικές από κανέναν. Γιατί όλοι ξέρουν ότι είναι αδύνατον να πάρεις τον Κριστιάνο από τη Ρεάλ. Όντας έτσι, δεν αξίζει καθόλου να ρωτήσεις γι' αυτό, γιατί αυτός ξέρει ότι θα φύγει μόνο για 1 δισ. ευρώ, όσο είναι δηλαδή η ρήτρα."

Σε ο,τι αφορά τη σύγκριση με τον Αλφρέδο ντι Στέφανο, ο πασίγνωστος Πορτογάλος ατζέντης του συμπατριώτη του, είπε: "Με όλο το σεβασμό για τον Ντι Στέφανο, δεν μπορεί να γίνει σύγκριση. Εάν υπάρχει κάποιος ποδοσφαιριστής που να είναι ο καλύτερος στην ιστορία του ποδοσφαίρου, αυτός είναι ο Κριστιάνο γιατί στις εποχές μας οι ποδοσφαιριστές ανταγωνίζονται στο όριο και είναι όσον αφορά στη φυσική κατάσταση εξαιρετικά προετοιμασμένοι."

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ