ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Μέντες: "Δεν αποχωρεί τον Ιανουάριο ο Χάμες"

Μέντες: "Δεν αποχωρεί τον Ιανουάριο ο Χάμες"

Ο γνωστός μάνατζερ, Χόρχε Μέντες, ανακοίνωσε την απόφαση του Χάμες Ροντρίγκες να μην αποχωρήσει τον Γενάρη από τη Ρεάλ. Ποια η εμπλοκή του Κουρτουά σε ενδεχόμενη μεταγραφή του Κολομβιανού άσου το ερχόμενο καλοκαίρι.

Παρά το γεγονός ότι τις τελευταίες εβδομάδες οι μεταγραφικές "σειρήνες" που αφορούσαν το μέλλον του Χάμες Ροντρίγκες ηχούσαν όλο και δυνατότερα, και μάλιστα δικαιολογημένα, εντέλει ο Κολομβιανός επεξεργάστηκε εκ νέου το δίλημμα που τον ταλάνιζε και αποφάσισε πως το καλύτερο για τον ίδιο, είναι να παραμείνει στη Ρεάλ Μαδρίτης, τουλάχιστον έως το επόμενο καλοκαίρι.

Την εν λόγω απόφαση γνωστοποίησε ο διάσημος μάνατζερ, Χόρχε Μέντες, μιλώντας στην AS. Τα ισπανικά ΜΜΕ παρουσιάζουν τον 25χρονο μεσοεπιθετικό πεπεισμένο ότι μπορεί να ανατρέψει την κατάσταση, αφού θεωρεί πως αξίζει μεγαλύτερης προσοχής από πλευράς Ζινεντίν Ζιντάν.

Μέντες: "Δεν αποχωρεί τον Ιανουάριο ο Χάμες"

Πάντως, μια επιπλέον "πινελιά" που διαθέτει το ρεπορτάζ της AS, είναι η εμπλοκή του Τιμπό Κουρτουά της Τσέλσι στην υπόθεση, καθώς αναφέρει ότι σε περίπτωση που ο Χάμες αποφασίσει να αποχωρήσει το ερχόμενο καλοκαίρι, μια συμφωνία ανταλλαγής μεταξύ των δύο πλευρών, δεν θα μπορούσε ν' αποκλειστεί.

Αυτά, δεδομένου ότι οι Λονδρέζοι έχουν εκφράσει επανειλημμένως το ενδιαφέρον τους για τον Κολομβιανό, όπως ακριβώς και οι "μερένγκες" για τον Βέλγο κίπερ.

Φέτος, ο Χάμες Ροντρίγκες έχει μετρήσει συνολικά 16 εμφανίσεις, στις οποίες έχει πετύχει 2 γκολ και έχει μοιράσει 9 ασίστ. Στη Ρεάλ Μαδρίτης μεταγράφηκε το καλοκαίρι του 2014 από τη Μονακό, έναντι 75.000.000 ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Μπαρτσελόνα και Μάντσεστερ Σίτι για Βάιγκλ
Ο Ρονάλντο κατέκτησε το 9ο φετινό βραβείο του
Ο Βαγιέχο "φρενάρει" του Παπασταθόπουλου στη Ρεάλ
TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ