ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Μεγαλώνει το "Μπερναμπέου" ενόψει Βόλφσμπουργκ

Μεγαλώνει το "Μπερναμπέου" ενόψει Βόλφσμπουργκ

Η Ρεάλ Μαδρίτης μεγαλώνει τις διαστάσεις του "Σαντιάγκο Μπερναμπέου" ενόψει της ρεβάνς με τη Βόλφσμπουργκ, για τα προημιτελικά του Champions League.

Ο τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης, Ζινεντίν Ζιντάν, κρίνει ότι οι "μερένγκες" χρειάζονται χώρο για να ανατρέψουν το αποτέλεσμα της Γερμανίας (ήττα με 2-0 από τη Βόλφσμπουργκ), να περάσουν το εμπόδιο των "λύκων" και να βρεθούν στα ημιτελικά του Champions League.

Όπως μεταδίδει το TV3, οι υπεύθυνοι του "Σαντιάγκο Μπερναμπέου" μεγάλωσαν τις διαστάσεις του γηπέδου - στο όριο του νόμιμου κι επιτρεπτού βάσει των κανονισμών της FIFA - κατόπιν υποδείξεων του Γάλλου τεχνικού της Ρεάλ Μαδρίτης.

Κι αυτό, γιατί θεωρεί ότι έστω κι αυτή η ελάχιστη αύξηση θα βελτιστοποιήσει τις επιθετικές δυνατότητες παικτών του, όπως οι Κριστιάνο Ρονάλντο και Γκάρεθ Μπέιλ.

Έτσι οι υπεύθυνοι του "Σαντιάγκο Μπερναμπέου" ζωγράφισαν ξανά τις γραμμές - μετατοπισμένες πλέον - σβήνοντας τις παλαιότερες, έστω κι αν τα σημάδια όπως π.χ του κόρνερ είναι εμφανή.

Μεγαλώνει το "Μπερναμπέου" ενόψει Βόλφσμπουργκ

Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται αυτό. Η Μάλμε είχε ελαττώσει τις διαστάσεις του γηπέδου της, όταν υποδέχθηκε τη Ρεάλ Μαδρίτης, στη φάση των ομίλων της τρέχουσας σεζόν στο Champions League. Σύμφωνα με τους κανονισμούς της FIFA για τα διεθνή ματς, το μήκος πρέπει να κυμαίνεται μεταξύ 100 και 110 μέτρων και το πλάτος μεταξύ 64 και 75 μέτρων.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ