ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Με Μπέιλ η Ρεάλ στο clásico

Real Madrid's Karim Benzema, left, celebrates with teammates Cristiano Ronaldo, right, and Gareth Bale after scoring their side's third goal against Getafe during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Getafe at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Saturday, Dec. 5, 2015. Benzema scored twice and Ronaldo and Bale scored once each in Real Madrid's 4-1 victory. (AP Photo/Francisco Seco)
Real Madrid's Karim Benzema, left, celebrates with teammates Cristiano Ronaldo, right, and Gareth Bale after scoring their side's third goal against Getafe during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Getafe at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Saturday, Dec. 5, 2015. Benzema scored twice and Ronaldo and Bale scored once each in Real Madrid's 4-1 victory. (AP Photo/Francisco Seco) AP PHOTO/FRANCISCO SECO

Ο Γκάρεθ Μπέιλ προπονήθηκε κανονικά και τέθηκε στη διάθεση του Ζινεντίν Ζιντάν, που θα έχει τη δυνατότητα να παρατάξει στο clásico ξανά τους "BBC".

Μετά από 245 ημέρες, ο Ζινεντίν Ζιντάν θα έχει την ευκαιρία να παρατάξει ξανά τη Ρεάλ με τους "BBC" στην εμπροσθοφυλακή από την αρχή ενός αγώνα. Τελευταία φορά που συνέβη αυτό, ήταν στο clásico της 23ης Απριλίου και η επόμενη φορά ίσως να είναι το προσεχές clásico κόντρα στην Μπαρτσελόνα.

Ο Ουαλός επιθετικός προπονήθηκε κανονικά την Τετάρτη και ουσιαστικά έθεσε εαυτόν στη διάθεση του Γάλλου προπονητή. Τυπικά, μαζί με τους Κριστιάνο Ρονάλντο και Καρίμ Μπενζεμά, βρίσκεται στο 100% της αγωνιστικής ετοιμότητας που απαιτεί ένα τέτοιο παιχνίδι και πλέον όλα επαφίενται στις σκέψεις του Ζιντάν.

Μέχρι στιγμής, ο προπονητής των "μερένγκες" έχει δείξει πως θα προτιμήσει ένα πλάνο... Κάρντιφ, του φετινού τελικού Champions League με αντίπαλο τη Γιουβέντους, στον οποίο πρωταγωνιστικό ρόλο είχε ο Ίσκο πίσω από Μπενζεμά και Ρονάλντο.

Ο Ζιντάν στις συνεντεύξεις Τύπου έχει δηλώσει κατά καιρούς ότι η παρουσία του "BBC" στην ενδεκάδα είναι "αδιαπραγμάτευτη", ωστόσο τους τελευταίους οκτώ μήνες δεν ισχύει κάτι τέτοιο, με τον Μπέιλ να μην μπορεί να κρατηθεί μακριά από το ιατρικό επιτελείο του συλλόγου και μάλιστα να αποδοκιμάζεται από τους φιλάθλους στις λιγοστές επανεμφανίσεις του.

Στα μετόπισθεν, οι θέσεις είναι πιο συγκεκριμένες. Από τη στιγμή που δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού ή τιμωρίας, ο Κέιλορ Νάβας θα αγωνιστεί κάτω από τα δοκάρια, μετά από τις τελευταίες κακές εμφανίσεις του Κίκο Κασίγια. Η θέση του δεξιού μπακ ανήκει στον Ντάνι Καρβαχάλ και του αριστερού στον Μαρσέλο, ενώ στα στόπερ οι Σέρχιο Ράμος και Ραφαέλ Βαράν θα συνθέσουν ακόμα μία φορά ένα δυναμικό αμυντικό δίδυμο.

Ο Καζεμίρο θα τους προστατεύει μπροστά τους, με τους Λούκα Μόντριτς και Τόνι Κρόος να αναλαμβάνουν την οργάνωση των επιθέσεων και το μοίρασμα της μπάλας στο καθιερωμένο πια 4-4-2 του Ζιντάν.

Με Μπέιλ η Ρεάλ στο clásico

Το Sport24.gr και η COSMOTE TV σού δίνoυν την ευκαιρία να παρακολουθήσεις τον αγώνα ανάμεσα στην Ρεάλ Μαδρίτης και την Μπαρτσελόνα μαζί με τον Διευθυντή του site, Παντελή Βλαχόπουλο και τον αρχισυντάκτη, Θέμη Καίσαρη, αυτό το Σάββατο 23/12 στις 14:00.

Photo credits: AP Photo/Francisco Seco

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ