ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Μάχες αστυνομίας - χούλιγκαν έξω από το ξενοδοχείο της Ρεάλ

Μάχες αστυνομίας - χούλιγκαν έξω από το ξενοδοχείο της Ρεάλ

Περίπου μιάμιση ώρα μετά τα μεσάνυχτα περίπου 50 χούλιγκαν της Παρί Σεν Ζερμέν βρέθηκαν έξω από το ξενοδοχείο της Ρεάλ, όπου και συνεπλάκησαν με τις αστυνομικές δυνάμεις. (VIDEO)

Μόνο ήσυχο δεν μπορεί κανείς να χαρακτηρίσει το βράδυ των μελών της αποστολής της Ρεάλ Μαδρίτης στο Παρίσι. Οι Μαδριλένοι βρίσκονται από τη Δευτέρα (05/03) στη γαλλική πρωτεύουσα ενόψει της αναμέτρησης τους με την Παρί Σεν Ζερμέν (06/03, 21.45).

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης τους στο Parc des Princes οι παίκτες και το προπονητικό τιμ της Ρεάλ πήγαν στο ξενοδοχείο όπου και θα διέμεναν.

Την ώρα που όλα κυλούσαν ήρεμα περίπου 50 χούλιγκαν των Παριζιάνων φρόντισαν να κάνουν τη νύχτα μέρα. Συγκεκριμένα, σχεδόν μιάμιση ώρα μετά τα μεσάνυχτα βρέθηκαν έξω από το ξενοδοχείο όπου φώναξαν συνθήματα και πέταξαν κροτίδες.

Αμέσως έγιναν αντιληπτοί από τους άνδρες ασφαλείας οι οποίοι και ειδοποίησαν την αστυνομία. Η επέμβαση ήταν άμεση με αποτέλεσμα να έχουμε οδομαχίες με την εκτόξευση διάφορων αντικειμένων από την πλευρά των χούλιγκαν. Η αστυνομία χρησιμοποίησε "χειροβομβίδες κρότου λάμψεις", αλλά και δακρυγόνα και μετά από μερικά λεπτά κατάφερε να επαναφέρει την τάξη.

Δείτε το βίντεο που κυκλοφορεί από τα επεισόδια

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ