ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Μαρσέλο για Σαλάχ: "Γνωρίζω ακριβώς πώς πρέπει να παίξω"

Real Madrid's Marcelo smiles during a press conference at the Olympic stadium in Kiev, Ukraine, Friday, May 25, 2018 ahead of the Champions League final soccer match between Real Madrid and Liverpool on Saturday May 26. (UEFA Pool via AP)
Real Madrid's Marcelo smiles during a press conference at the Olympic stadium in Kiev, Ukraine, Friday, May 25, 2018 ahead of the Champions League final soccer match between Real Madrid and Liverpool on Saturday May 26. (UEFA Pool via AP) UEFA POOL VIA AP

Ο Μαρσέλο μίλησε για τον τελικό του Champions League μεταξύ της Ρεάλ και της Λίβερπουλ και αναφέρθηκε στο μαρκάρισμα του Μοχάμεντ Σαλάχ, ενώ χαρακτήρισε "καλύτερο προπονητή στον κόσμο" τον Ζινεντίν Ζιντάν.

Το βράδυ του Σαββάτου (26/05, 21:45) η Ρεάλ τίθεται αντιμέτωπη με τη Λίβερπουλ στον μεγάλο τελικό του Champions League με στόχο να κάνει το... three-peat.

Κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης συνέντευξης Τύπου πριν απ' την σπουδαία αναμέτρηση, ο Μαρσέλο αναφέρθηκε στο μαρκάρισμα του Μοχάμεντ Σαλάχ, ενώ χαρακτήρισε "καλύτερο προπονητή στον κόσμο" τον Ζινεντίν Ζιντάν.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ:

Για τις δηλώσεις του Κλοπ: "Σε έναν τελικό, ο καθένας λέει αυτό που πιστεύει. Είμαι χαρούμενος με τη δουλειά που έχει γίνει, με τον προπονητή και γενικότερα με όσα έχει πετύχει η ομάδα μου. Δεν έχω να αποδείξω τίποτα και σε κανέναν. Δεν άκουσα όσα είπε, επομένως δεν μπορώ να του απαντήσω".

Για την αντιμετώπιση του Σαλάχ: "Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Γνωρίζω ακριβώς πώς πρέπει να παίξω. Είναι ξεκάθαρο πως έχουν πραγματοποιήσει μία εξαιρετική σεζόν και είναι μία πολύ καλή ομάδα. Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε πώς θα αντιμετωπίσουμε μόνο 2-3 παίκτες".

Για τον Ζιντάν: "Όσα έχουμε κερδίσει, τα αφήνουμε πίσω. Πρέπει να συνεχίζουμε να επιτυγχάνουμε πράγματα, να νικάμε και να εξελισσόμαστε. Τη μία μέρα σε 'σκοτώνουν' και την επόμενη σε αποθεώνουν. Ο προπονητής μου είναι ο καλύτερος στον κόσμο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Preview: Ρεάλ - Λίβερπουλ
Κλοπ: "Αν χάσουμε, είναι 100% δική μου η ευθύνη"
Μπέκαμ σε Ζιντάν: "Σε παρακαλώ, νικήστε τη Λίβερπουλ"
POLL: Ποιος είναι ο αγαπημένος σου τελικός Champions League;
TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ