ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

"Marca" - Ρονάλντο: "Φεύγω από τη Ρεάλ, δεν υπάρχει γυρισμός"

Portugal's Cristiano Ronaldo reacts during World Cup Group B qualifying match between Latvia and Portugal at the Skonto Stadium in Riga, Latvia, Friday, June 9, 2017. (AP Photo/Roman Koksarov)
Portugal's Cristiano Ronaldo reacts during World Cup Group B qualifying match between Latvia and Portugal at the Skonto Stadium in Riga, Latvia, Friday, June 9, 2017. (AP Photo/Roman Koksarov) AP

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποκάλυψε στους συμπαίκτες του στην εθνική Πορτογαλίας ότι δεν πρόκειται να γυρίσει στη Ρεάλ. "Το αποφάσισε πριν από δύο μήνες, τον συγκρατούσε ο Ζόρζε Μέντες", υποστηρίζουν τα ισπανικά ΜΜΕ.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ενημέρωσε συμπαίκτες του στην εθνική Πορτογαλίας ότι "δεν υπάρχει γυρισμός" του ίδιου στη Ρεάλ Μαδρίτης και ότι η νέα σεζόν θα τον βρει σε νέα ομάδα, σύμφωνα με λόγια που αποδίδονται στον ίδιο, από νεότερο ρεπορτάζ της ιστοσελίδας "Marca".

Το δημοσίευμα του μαδριλένικου μέσου αναφέρει ότι ο αρχηγός της Πορτογαλίας έφτασε στα όριά του μετά και από την απαγγελία κατηγοριών για φοροδιαφυγή περίπου 14.700.000 ευρώ και ότι ενημέρωσε τόσο τους συμπαίκτες του όσο και τα υπόλοιπα στελέχη στην αποστολή της χώρας στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών για την οριστική και αμετάκλητη απόφασή του.

"Φεύγω από τη Ρεάλ, είμαι αποφασισμένος. Δεν υπάρχει γυρισμός", είναι τα λόγια που του αποδίδει το ρεπορτάζ της " Marca" πως είπε στους υπόλοιπους πρωταθλητές Ευρώπης, που βρίσκονται αυτές τις ημέρες στη Ρωσία για το Κύπελλο Συνομοσπονδιών.

"Marca" - Ρονάλντο: "Φεύγω από τη Ρεάλ, δεν υπάρχει γυρισμός"

Με αυτές τις πληροφορίες συμφωνεί και ρεπορτάζ της πορτογαλικής ιστοσελίδας " Record", που τιτλοφορείται "Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν γυρίζει πλέον στη Ρεάλ" και στο οποίο αποκαλύπτεται ότι ο 32χρονος επιθετικός "έχει επικοινωνήσει με διάφορα πρόσωπα τις τελευταίες ημέρες, διαμαρτυρόμενος για την όλη κατάσταση που βιώνει. Κάποιοι μάλιστα του υπενθύμισαν ότι έτσι (σ.σ. εάν φύγει), η Ισπανία θα χάσει το κορυφαίο ποδοσφαιρικό προϊόν της".

AS: "ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ"

Το ρεπορτάζ της επίσης μαδριλένικης ιστοσελίδας " AS" αναφέρει ότι ο Ρονάλντο έχει λάβει την απόφαση της αποχώρησης από τη Ρεάλ εδώ και δύο μήνες και ότι τη γνωστοποίησε προ καιρού στον ατζέντη και κουμπάρο του, Ζόρζε Μέντες, υποστηρίζοντας ότι έχει κλείσει ο κύκλος του στον σύλλογο.

Μάλιστα, στο ίδιο κείμενο αναφέρεται ότι "ο Κριστιάνο μίλησε στο περιβάλλον του και εξήγησε ότι ποτέ δεν επιχείρησε να εξαπατήσει τις ισπανικές φορολογικές αρχές και ότι η εντολή που έχει δώσει στους οικονομικούς και νομικούς συμβούλους του είναι πάντοτε να ακολουθούν τον νόμο, όταν διαχειρίζονται τους λογαριασμούς του".

Ο Τομάς Ρονθέρο, ένας από τους πιο έμπειρους δημοσιογράφους της "AS", με μεγάλες διασυνδέσεις με τον σύλλογο και τους ποδοσφαιριστές, προσθέτει ότι οι δικηγόροι του κατάφεραν να ηρεμήσουν τον Ρονάλντο και του εξήγησαν τα δεδομένα, ωστόσο όταν αργότερα ήρθε η έντονη κριτική, όπως συνέβη και στην περίπτωση του Λιονέλ Μέσι, ο Ρονάλντο "εξαγριώθηκε".

Σε αυτό το σημείο επενέβη ο Μέντες, ο οποίος έπεισε τον Ρονάλντο να μην μιλήσει δημοσίως για το ζήτημα μέχρι τον τελικό του Champions League, ώστε να μην αποσταθεροποιήσει την ομάδα, που όδευε για μία ιστορική επιτυχία, αφού κανείς σύλλογος δεν είχε κατορθώσει να διατηρήσει τα "ηνία" της συγκεκριμένης διοργάνωσης.

Όταν, όμως, απαγγέλθηκαν οι κατηγορίες για φοροδιαφυγή στον Ρονάλντο, ο αρχισκόρερ των "μερένγκες" έγινε ακόμα πιο έξαλλος και αποφάσισε να μην ξαναφορέσει τη φανέλα της Ρεάλ, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ.

Photo credtis: AP Photo/Roman Koksarov

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ