ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Λύθηκε η παρεξήγηση Πέρεθ - Ράμος

EL EMPRESARIO FLORENTINO PEREZ Y EL FUTBOLISTA SERGIO RAMOS DURANTE LA PRESENTACION DEL LIBRO " SERGIORAMOS : CORAZON, CARACTER Y PASION"
10/12/2012
MADRID
EL EMPRESARIO FLORENTINO PEREZ Y EL FUTBOLISTA SERGIO RAMOS DURANTE LA PRESENTACION DEL LIBRO " SERGIORAMOS : CORAZON, CARACTER Y PASION" 10/12/2012 MADRID ©GTRESONLINE

Η εμπλοκή που είχε παρουσιαστεί στη διαπραγμάτευση του Σέρχιο Ράμος με τη διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης, για την ανανέωση του συμβολαίου του, φαίνεται πως επιλύθηκε.

Φεύγει ο Σέρχιο Ράμος, ανανεώνει ο Σέρχιο Ράμος, εμπλοκή με τον Σέρχιο Ράμος, ξανά η Γιουνάιτεντ για τον Σέρχιο Ράμος... Τα σενάρια για τον Ισπανό κεντρικό αμυντικό το τελευταίο δίμηνο δεν έχουν τελειωμό, τουλάχιστον μέχρι να βρεθεί μία οριστική λύση στην υπόθεση!

Οι τελευταίες πληροφορίες της ισπανικής εφημερίδας AS υποστηρίζουν ότι η εμπλοκή που είχε παρουσιαστεί στη διαπραγμάτευση του Ράμος με τη διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης, για την επέκταση της συνεργασίας τους, επιλύθηκε.

Εν πολλοίς, οφειλόταν σε μία παρεξήγηση ανάμεσα στον πρόεδρο, Φλορεντίνο Πέρεθ και στον ποδοσφαιριστή, αλλά οι δύο άνδρες τη διευθέτησαν στη διάρκεια της περιοδείας των "μερένχες" στην Κίνα.

Όμως, όλα φαίνεται πως συμφωνήθηκαν και στις επόμενες ημέρες, θα αναγγελθεί ένα event στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου", στη διάρκεια του οποίου θα ανακοινωθεί η παραμονή του Ισπανού αμυντικού στη "Βασίλισσα".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ