ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ξύλο οπαδών της Ρεάλ και της Μάλαγα με "ρωσικό στιλ"

Ξύλο οπαδών της Ρεάλ και της Μάλαγα με "ρωσικό στιλ"

Χούλιγκαν της Μάλαγα και της Ρεάλ Μαδρίτης έδωσαν ραντεβού για ξύλο, όπως το συνηθίζουν οι οπαδοί στη Ρωσία, πριν από την αναμέτρηση των δύο ομάδων για την 32η αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος.

Προκαθορισμένο ραντεβού για ξύλο, στα πρότυπα των χούλιγκαν της Ρωσίας, είχαν πριν από το παιχνίδι της Μάλαγα με τη Ρεάλ οι οπαδοί των δύο ομάδων.

Το ραντεβού δόθηκε σε μία ερημική περιοχή έξω από τη Μάλαγα. Στο διαδίκτυο διέρρευσαν φωτογραφίες από τη μάχη που έδωσαν οι "Ultras Sur" της Ρεάλ Μαδρίτης και οι "Cosa Nostra" της Μάλαγα.

Οι χούλιγκαν της μίας πλευράς φορούσαν μπλε μπλουζάκια, στα οποία αναγραφόταν το τρίπτυχο "Πολέμα, μάτωσε, νίκα", και οι αντίπαλοι μαύρα, με το διαιτητή να φοράει άσπρα και να ελέγχει αν χρησιμοποιούνται όπλα, τα οποία απαγορεύονταν καθώς η μάχη περιελάμβανε ξύλο μόνο με τα μέλη του σώματος.

Όπως έγινε γνωστό στα κοινωνικά δίκτυα, πέρα από τη νίκη της ποδοσφαιρικής ομάδας στον αγωνιστικό χώρο του "Ροσαλέδα" με 2-1, οι χούλιγκαν της "βασίλισσας" κέρδισαν και εκτός, βγάζοντας knock-out τους αντίστοιχους της Μάλαγα.

Αυτό το οργανωμένο ραντεβού ξύλου συναντάται κυρίως στη Ρωσία, και είναι γνωστό ως "Draka", που σημαίνει "μάχη". Συνήθως, δύο γκρουπ αποτελούμενα από 20 άτομα συγκεντρώνεται σε ερημικές τοποθεσίες παίζοντας ξύλο. Απαραίτητη προϋπόθεση για να διεξαχθεί η μάχη είναι οι χούλιγκαν να μην φέρουν όπλα μαζί τους, μαχόμενοι μόνο με μπουνιές, κλωτσιές, αγκωνιές κλπ.

Ξύλο οπαδών της Ρεάλ και της Μάλαγα με "ρωσικό στιλ"
TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ