ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ξέσπασε για την κριτική στον Ρονάλντο η αδερφή του!

Real Madrid's Cristiano Ronaldo bleeds from his forehead during a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Deportivo Coruna at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Sunday, Jan. 21, 2018. Ronaldo scored twice in Real Madrid's 7-1 victory. (AP Photo/Francisco Seco)
Real Madrid's Cristiano Ronaldo bleeds from his forehead during a Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Deportivo Coruna at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Sunday, Jan. 21, 2018. Ronaldo scored twice in Real Madrid's 7-1 victory. (AP Photo/Francisco Seco) AP PHOTO/FRANCISCO SECO

Θέση για την κριτική που ασκείται στον Κριστιάνο Ρονάλντο πήρε η αδερφή του, Κάτια, σε ανάρτηση της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Δείτε τι ανέφερε.

Η σεζόν για τη Ρεάλ Μαδρίτης δεν εξελίσσεται με τον καλύτερο τρόπο. Έχοντας βγει ουσιαστικά εκτός διεκδίκησης του πρωταθλήματος από τόσο νωρίς η γκρίνια και η μουρμούρα έχει σκεπάσει το Santiago Bernabeu.

Από τα ''πυρά'' δεν έχει γλιτώσει και ο μεγάλος άσος των ''μερένγκες'', Κριστιάνο Ρονάλντο. Το παρατεταμένο ντεφορμάρισμα του και το γεγονός πως είχε να σκοράρει από τις αρχές Δεκεμβρίου έβαλε στο στόχαστρο τον Πορτογάλο.

Μετά το νικηφόρο 7-1 της Κυριακής (21/01) επί της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, όπου ο Ρονάλντο πέτυχε δύο γκολ και έδωσε μία ασιστ, ήρθε το ξέσπασμα από την αδερφή του, Κάτια.

Η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram επιτέθηκε σε όσους κατηγορούν τον αδερφό της: "Πολλοί είναι εκείνοι που τους αρέσει να σου λένε ''αντίο'', γιατί θέλουν να σε βλέπουν να πέφτεις κάτω. Τι σε κάνει όμως ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ. Οι ΝΙΚΕΣ από τα χτυπήματα που δέχεται. Κι όμως εσύ στέκεσαι όρθιος και συνεχίζεις''.

Μένει να φανεί αν αυτά τα λόγια ήταν μήνυμα αποχώρησης του CR7 από τη Ρεάλ ή απλά ειπώθηκαν πάνω στην ένταση της στιγμής.

Photo Credits: AP Photo/Francisco Seco

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ