ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ξανά κορυφαίος Ουαλός ποδοσφαιριστής ο Μπέιλ

Ξανά κορυφαίος Ουαλός ποδοσφαιριστής ο Μπέιλ
© REUTERS

Για ακόμη μια φορά ο Γκάρεθ Μπέιλ ανακηρύχθηκε ποδοσφαιριστής της χρονιάς στην Ουαλία, για τη σεζόν 2015/16. Διαβάστε το σχόλιο του 27χρονου επιθετικού στο Twitter, έπειτα από την παραλαβή του βραβείου.

Ποδοσφαιριστής της χρονιάς αναδείχθηκε ο Γκάρεθ Μπέιλ στην Ουαλία, από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας. Για την ακρίβεια, αυτή ήταν η έκτη φορά τα τελευταία επτά χρόνια - το 2012 το βραβείο απενεμήθη στον Τζο Άλεν - που ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης κατακτά το εν λόγω βραβείο.

Την περσινή σεζόν (2015/16) ο Ουαλός επιθετικός κατέκτησε το Champions League με τη Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ βοήθησε στο μέγιστο την εθνική ομάδα της χώρας του, να φτάσει μέχρι τα ημιτελικά του Euro 2016. Με τη φανέλα της "Βασίλισσας" πέτυχε συνολικά 19 τέρματα σε 31 εμφανίσεις, ενώ σκόραρε έξι φορές αγωνιζόμενος με την ομάδα της Ουαλίας.

Ο Γκάρεθ Μπέιλ, μάλιστα, μοιράστηκε τη διάκριση με τους εκατομμύρια ακόλουθους στο Twitter. "Είναι τιμή που ανακηρύχθηκα ποδοσφαιριστής της χρονιάς. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συμπαίκτες μου, το προπονητικό τιμ και τους φιλάθλους μας", ήταν το μήνυμα του.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ