ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Κριστιάνο Ρονάλντο: "Σύνταξη στην Ρεάλ"

Κριστιάνο Ρονάλντο: "Σύνταξη στην Ρεάλ"

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ξεκαθάρισε πως είναι χαρούμενος στην Ρεάλ, ανέφερε πως θέλει να ανανεώσει το συμβόλαιό του και να μείνει μέχρι τα 41 στην ομάδα, ενώ τόνισε πως Παρί Σεν-Ζερμέν και Μάντσεστερ Σίτι πρέπει να τον ξεχάσουν

Ξεκάθαρος ήταν ο Κριστάνο Ρονάλντο σε μίνι συνέντευξή του, όσον αφορά στο μέλλον του, ενώ για τον μικρό τραυματισμό που είχε στην προπόνηση ήταν καθησυχαστικός, λέγοντας πως θα είναι 100% έτοιμος για τον τελικό του Champions League με την Ατλέτικο το Σάββατο (28/8 στις 21:45).

"Θα πάρω σύνταξη στην Ρεάλ. Σε 15 χρόνια από τώρα. Στα 41 μου χρόνια και μετά θα φύγω", τόνισε γελώντας ο Πορτογάλος και συνέχισε απαντώντας σε ερώτηση περί ενδιαφέροντος των Μάντσεστερ Σίτι και Παρί Σεν-Ζερμέν: "Θα δούμε αν θα ανανεώσουμε στο τέλος της χρονιάς, θα ήταν μια έξυπνη κίνηση από την Ρεάλ. Θέλω να μείνω εδώ".

"Υπήρχαν καλές στιγμές και κακές. Πριν τέσσερα χρόνια δεν ήμουν χαρούμενος, τώρα όμως είμαι και δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από την Ρεάλ Μαδρίτης. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο και άλλες ομάδες θα πρέπει να με ξεχάσουν".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ