ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Κριστιάνο Ρονάλντο σημαίνει... μπόμπερ!

MADRID, SPAIN - APRIL 09:  Cristiano Ronaldo (R) of Real Madrid CF celebrates scoring their third goal during the La Liga match between Real Madrid CF and SD Eibar at Estadio Santiago Bernabeu on April 9, 2016 in Madrid, Spain.  (Photo by Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images)
MADRID, SPAIN - APRIL 09: Cristiano Ronaldo (R) of Real Madrid CF celebrates scoring their third goal during the La Liga match between Real Madrid CF and SD Eibar at Estadio Santiago Bernabeu on April 9, 2016 in Madrid, Spain. (Photo by Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images) GETTY IMAGES

Το τέρμα του Κριστιάνο Ρονάλντο απέναντι στην Έιμπαρ ήταν συλλεκτικό, διότι χάρη σε αυτό έγραψε το όνομά του με χρυσά γράμματα στην ιστορία του ισπανικού πρωταθλήματος. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Λίγες ημέρες μετά το "σοκ" της ήττας με 2-0 από την Βόλφσμπουργκ στα προημιτελικά του Champions League, η Ρεάλ έδειξε άριστα...αντανακλαστικά επικρατώντας με 4-0 της Έιμπαρ και μειώνοντας στο -4 από την πρωτοπόρο της La Liga Μπαρτσελόνα , σε ένα ματς που ο Κριστιάνο Ρονάλντο έγραψε ιστορία.

Με το τέρμα που πέτυχε στο 19ο λεπτό της αναμέτρησης ο CR7 έφτασε τα 30 στο φετινό πρωτάθλημα (πρώτος σκόρερ, έχει 4 περισσότερα από τον Λουίς Σουάρες) και έγινε ο πρώτος παίκτης που σκοράρει τουλάχιστον 30 τέρματα σε έξι διαδοχικές σεζόν στην ιστορία της La Liga!

Κριστιάνο Ρονάλντο σημαίνει... μπόμπερ!

Το εκπληκτικό σερί του Πορτογάλου σούπερ σταρ ξεκίνησε τη σεζόν 2010-11 όταν σταμάτησε στα 40 γκολ, τις επόμενες σεζόν πέτυχε κατά σειρά 46, 34, 31, 48, ενώ φέτος μετράει ήδη 30 και ενώ απομένουν έξι αγωνιστικές για το φινάλε.

Σημειώνεται πως η μοναδική σεζόν που δεν μπόρεσε να φτάσει το όριο των 30 γκολ ήταν η πρώτη του στο "Bernabeu" μετά τη μεταγραφή του από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το καλοκαίρι του 2009, όταν πέτυχε 26 γκολ, σε μία σεζόν πάντως που είχε παίξει μόλις σε 29 ματς.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ