ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Κριστιάνο Ρονάλντο: "Ξέρω γιατί το έκανε ο Μέσι, αλλά..."

Κριστιάνο Ρονάλντο: "Ξέρω γιατί το έκανε ο Μέσι, αλλά..."

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ρωτήθηκε από δημοσιογράφο για το πέναλτι που εκτέλεσε με πάσα ο Λιονέλ Μέσι στο ματς με τη Θέλτα. Δείτε τι απάντησε.

Η Ρεάλ Μαδρίτης φιλοξενείται από τη Ρόμα, την Τετάρτη στο "Ολίμπικο" της Αιώνιας Πόλης, για τους "16" του Champions League και ο Κριστιάνο Ρονάλντο ρωτήθηκε από δημοσιογράφους κατά τη συνέντευξη Τύπου για την κίνηση του αντίπαλου δέοντός του, Λιονέλ Μέσι, να εκτελέσει το πέναλτι κόντρα στη Θέλτα με πάσα για το συμπαίκτη του, Λουίς Σουάρες.

"Θα είμαι κοφτός κι ακριβής. Ξέρω γιατί ο Λέο έκανε αυτό (εκτέλεσε πέναλτι με πάσα στον Σουάρες στο ματς με αντίπαλο τη Θέλτα), αλλά δεν θα πω. Σκέψου, ο,τι θες τώρα", απάντησε ο Πορτογάλος άσος της Ρεάλ, Κριστιάνο Ρονάλντο, απευθυνόμενος στο δημοσιογράφο που του έκανε την ερώτηση "πως του φαίνεται το πέναλτι του Μέσι κόντρα στη Θέλτα" κατά τη συνέντευξη Τύπου την παραμονή της αναμέτρησης με τη Ρόμα για τους "16" του Champions League. Στη συνέχεια, ο Πορτογάλος μίλησε για:

Την αμφισβήτηση της απόδοσής του: "Είναι νορμάλ. Ή εγώ το βλέπω έτσι. Όταν μαθαίνεις άσχημα ένα παιδί και του δίνεις τα πάντα, από νωρίς, σταμάτα να το κάνεις, ας κλάψει. Εγώ συνήθισα άσχημα τον κόσμο. Μακάρι να συνεχίσει έτσι άσχημα, μέχρι το τέλος της σεζόν".

Για τον Τότι, που παίζει στα 39 του: "Εντυπωσιακό. Είναι αναφορά για όλους. Αποδεικνύει ότι η ηλικία δεν είναι σημαντική. Η περίπτωσή του είναι καλή για τον ίδιο, το ποδόσφαιρο, για τα παιδιά. Βλέπεται ότι το ποδόσφαιρο δεν έχει όρια."

Για την τάση του να σκοράρει εκτός έδρας: "Από τότε που ήρθα στην Ισπανία, πες μου έναν παίκτη που έχει σκοράρει περισσότερα γκολ από εμένα σε εκτός έδρας ματς. Δεν υπάρχει".

Σχετικά με το τελευταίο, ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει σκοράρει 152 γκολ σε 162 ματς εκτός έδρας, ενώ ο Λιονέλ Μέσι έχει 137 γκολ σε 170 ματς μακριά από το "Camp Nou".

Διαβάστε ακόμη:

"Γι'αυτό οι γυναίκες πρέπει να μένουν στην κουζίνα"

Τα πιο διάσημα πέναλτι με πάσα

Νεϊμάρ: "Η πάσα του Μέσι στο πέναλτι ήταν για μένα"!

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ