ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Κριστιάνο Ρονάλντο: "Είμαι λυπημένος, αλλά σήμερα το απολαμβάνω"

Κριστιάνο Ρονάλντο: "Είμαι λυπημένος, αλλά σήμερα το απολαμβάνω"

Η Κριστιάνο Ρονάλντο βρίσκεται στο Λονδίνο για την επίσημα πρεμιέρα της ταινίας του, δείχνοντας να έχει ξεχάσει της ήττα της Ρεάλ από τη Σεβίλλη, την Κυριακή στο "Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν".

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχασε εκτός έδρας (3-2) από τη Σεβίλλη, την Κυριακή το βράδυ στην Ανδαλουσία, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να βρίσκεται μακριά από τον καλό του εαυτό. Έτσι οι "μερένγκες" πηγαίνουν με μειονέκτημα τριών βαθμών στο "clasico" της 21ης Νοεμβρίου με αντίπαλο την Μπαρτσελόνα.

Την Κυριακή το βράδυ ο Πορτογάλος ήταν στην Ισπανία, τη Δευτέρα το πρωί βρέθηκε στο Λονδίνο για την παρουσίαση - πρεμιέρα της ταινίας του - η οποία αφηγείται τη ζωή του Πορτογάλου αστέρα από την παιδική του ηλικία μέχρι και την καταξίωση - κι έδειξε να έχει αποσπάσει την προσοχή του από το χθεσινό "ναυάγιο" των πρωτευουσιάνων στον ισπανικό Νότο.

"Βεβαίως και είμαι λίγο λυπημένος με το ματς της Κυριακής (ήττα στη Σεβίλλη από την τοπική ομάδα 3-2), αλλά δεν θέλω να το συνδυάσω με το σήμερα. Είναι μία από τις πιο σημαντικές ημέρες της ζωής μου. Δεν έχουν όλοι οι ποδοσφαιριστές την ευκαιρία να γίνουν ταινία. Είναι μοναδικό αυτό που συμβαίνει, είμαι χαρούμενος και θέλω να το απολαύσω", είπε χαρακτηριστικά.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ