ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Κριστιάνο Ρονάλντο: "Είμαι καλύτερος από τον Μέσι, δύσκολο να βελτιωθώ"

Κριστιάνο Ρονάλντο: "Είμαι καλύτερος από τον Μέσι, δύσκολο να βελτιωθώ"

Ο Πορτογάλος άσος της Ρεάλ Μαδρίτης, Κριστιάνο Ρονάλντο, υποστήριξε ότι στο μυαλό του είναι ο καλύτερος παίκτης του κόσμου, ένας θρύλος στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

Μιλώντας στο BBC, ο Κριστιάνο Ρονάλντο ξεκαθάρισε ότι θεωρεί τον εαυτό του ως τον καλύτερο ποδοσφαιριστή στον κόσμο, άσχετα αν κάποιοι θεωρούν ότι δεν είναι αυτός αλλά ο Λιονέλ Μέσι. Διαβάστε ακόμη για τους αριθμούς που τον δικαιώνουν ως "θρύλο", αλλά και τη μη έκπληξή του για την κακή πορεία του Ζοζέ Μουρίνιο.

"Δεν είναι εύκολο να βελτιώνομαι, δεν χρειάζεται να πω ότι είμαι η ιστορία του ποδοσφαίρου, είμαι θρύλος. Οι αριθμοί λένε την αλήθεια. Το να βελτιώνεσαι είναι πολύ σκληρό. Θέλω να το διατηρήσω γιατί είναι το πιο δύσκολο κομμάτι για τον ποδοσφαιριστή. Στο μυαλό μου, είμαι πάντα ο καλύτερος. Δεν με ενδιαφέρει τι σκέφτονται και τι λένε. Στο μυαλό μου όχι μόνο αυτή τη χρονιά αλλά πάντα, είμαι ο καλύτερος. Μπορεί κατά τη γνώμη σας ο Μέσι να είναι καλύτερος από μένα, αλλά για μένα είμαι καλύτερος από αυτόν", υποστήριξε αρχικά.

- Πως αισθάνεσαι που η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν είναι στο επίπεδο των χρόνων της δικής σου θητείας;

"Είναι δύσκολο να βλέπω τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έτσι, γιατί είναι μία ομάδα που αγαπώ. Βεβαίως και θέλω να δω τη Μάντσεστερ στο επίπεδο του παρελθόντος. Όπως και για τη Σπόρτινγκ. Θέλω να βλέπω τις ομάδες που μου αρέσουν στην κορυφή και η Μάντσεστερ θα είναι καλύτερη αυτή τη σεζόν. Αλλά χρειάζονται δουλειά να φθάσουν στο επίπεδο έξι-επτά ετών πριν.

- Ποια η πιθανότητα να γυρίσεις στην ομάδα στο μέλλον;

"Όπως έχω πει πολλές, πολλές φορές ποτέ κανείς δεν ξέρει για το μέλλον. Τώρα είμαι χαρούμενος στη Ρεάλ, αλλά στο μέλλον ποτέ κανείς δεν ξέρει. Έχω ακόμη συμβόλαιο με τη Ρεάλ και είμαι χαρούμενος εδώ"

- Έκανες ένα φιλμ στο οποίο εκτυλίσσεται η ιστορία σου. Πως είναι να είσαι ένας σταρ;

"Είναι σπουδαίο. Αυτό μου έχει δώσει κίνητρο να δουλεύω σκληρά και καλύτερα στο επάγγελμά μου. Το να μείνω προσγειωμένος δεν είναι εύκολο. Είμαι χαρούμενος. Όλο αυτό συμβαίνει για ένα λόγο. Ο λόγος είναι ότι είμαι απίστευτος στο γήπεδο. Γι' αυτό τόσοι πολλοί άνθρωποι έχουν επιδείξει τόσο ενδιαφέρον για εμένα. Είναι τόσο απλό. Είμαι καλός, είμαι χαρούμενος. Είμαι επαγγελματίας και θέλω να συνεχίσω να είμαι"

- Έπαιζες κάτω από τις οδηγίες του Ζοζέ Μουρίνιο για τρία χρόνια. Τώρα περνά δύσκολα, είσαι έκπληκτος από αυτό;

"Δεν είμαι έκπληκτος, γιατί στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να συμβούν. Βέβαια είναι προπονητής με τον οποίον δούλεψα για δύο χρόνια και γνωρίζω τη δυνατότητα του. Γνωρίζω ότι όχι μόνο αυτός αλλά και η Τσέλσι περνά δύσκολα. Σαν Πορτογάλος θέλω να βλέπω τους Πορτογάλους στην κορυφή. Αυτό είναι που εύχομαι γι' αυτόν, να περάσει αυτή τη δύσκολη κατάσταση και να κάνει χαρούμενους τους οπαδούς της Τσέλσι, γιατί το αξίζουν"

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ