ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Κριστιάνο Ρονάλντο: "Εάν όλοι είχαν το επίπεδό μου, θα 'μασταν πρώτοι"

Κριστιάνο Ρονάλντο: "Εάν όλοι είχαν το επίπεδό μου, θα 'μασταν πρώτοι"

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο άφησε υπονοούμενα για (μερικούς) συμπαίκτες του στη Ρεάλ Μαδρίτης, υποστηρίζοντας ότι εάν όλοι είχαν το επίπεδό του, η "βασίλισσα" θα ήταν πρώτη.

Περισσότερο πληγωμένη από ποτέ άφησε η ήττα τη Ρεάλ, η ήττα στο ντέρμπι της ισπανικής πρωτεύουσας από την Ατλέτικο. Μετά τις αποδοκιμασίες προς τον Φλορεντίνο Πέρεθ - του οποίου ζητούσαν την παραίτηση - και τον Χάμες Ροντρίγκες, ήρθαν οι δηλώσεις του Κριστιάνο Ρονάλντο να κάνουν ακόμη χειρότερα τα πράγματα στο "στρατόπεδο" των "μερένγκες".

Ο Πορτογάλος σταρ άφησε υπονοούμενα για το επίπεδο κάποιων συμπαικτών του, αλλά και τους πολλούς τραυματισμούς που ταλανίζουν τη "βασίλισσα":

"Εάν όλοι είχαν το επίπεδό μου, θα ήμασταν πρώτοι. Όλα τα χρόνια, σύμφωνα με τον Τύπο, φαίνεται ότι εγώ είμαι σκατά, αλλά οι αριθμοί και οι στατιστικές δεν λένε ψέμματα. Δεν θέλω να υποτιμήσω κάποιο συμπαίκτη μου, αλλά όταν δεν είναι οι καλύτεροι είναι δύσκολο να παίξεις. Εμένα μου αρέσει να παίζω με τον Πέπε, τον Καρίμ, τον Μπέιλ, τον Μαρσέλο...δεν θέλω να πω ότι ο Χεσέ, ο Λούκας Βάθκεθ, ο Κόβατσιτς δεν είναι καλοί, αλλά...

Δεν ξέρω εάν οι τραυματισμοί είναι λόγω κακής προετοιμασίας, αλλά έχουμε πολλούς κι αυτό μας καταδικάζει. Είχαμε περισσότερες ευκαιρίες κι αξίζαμε να νικήσουμε, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο", υποστήριξε ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ