ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Κριστιάνο: "Ο Γκριεζμάν μου είπε ότι με μισεί"

Κριστιάνο: "Ο Γκριεζμάν μου είπε ότι με μισεί"

Σε συνέντευξή του στο "France Football", ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποκάλυψε τη συνομιλία που είχε με τον Αντουάν Γκριεζμάν στο Μαϊάμι, αλλά και τη χαλάρωση των Γάλλων πριν από τον τελικό του Euro 2016.

Στη χαλαρή διάθεση των παικτών της εθνικής Γαλλίας, λίγο πριν την έναρξη του τελικού του Euro 2016, απέδωσε ο Κριστιάνο Ρονάλντο την κατάκτηση του τροπαίου από την εθνική Πορτογαλίας.

Ο Κριστιάνο παραδέχθηκε ότι βρέθηκε σε κακή κατάσταση μετά τον τραυματισμό του, λίγα λεπτά μετά την έναρξη της αναμέτρησης, ενώ αποκάλυψε ότι ο Αντουάν Γκριεζμάν του είπε ότι "τον μισεί" σε μια τυχαία συνάντηση που είχαν στις ΗΠΑ.

"Ήμουν πεπεισμένος ότι η ηρεμία θα ήταν το κλειδί. Ξέραμε ότι είχαμε ένα μεγάλο πλεονέκτημα. Δεν ήμασταν το φαβορί. Οι Γάλλοι πίστευαν ότι θα νικούσαν εύκολα. Αυτή την εντύπωση μας έδωσαν. Όταν ξεκινήσαμε την προθέρμανση, ένιωσα ότι οι Γάλλοι ήταν υπερβολικά χαλαροί.

Γελούσαν πολύ. Η γλώσσα του σώματος υποδείκνυε μεγάλη αυτοπεποίθηση. Είχα αυτό το προαίσθημα και το χρησιμοποίησα, ως αρχηγός για να δώσω κίνητρο στους συμπαίκτες μου.

Μίλησα με τον κάθε παίκτη. Για παράδειγμα είπα και στον Πέπε, ο οποίος είναι έμπειρος, να στηρίξει τους πιο νέους. Ακόμη κι εγώ άρχισα να γίνομαι νευρικός, αλλά έπρεπε να μεταδώσω θετική ενέργεια.

Μετά τον τραυματισμό, δεν μπορούσα να περπατήσω. Δεν ήταν ο τελικός που ονειρευόμουν, δεν μπορούσα να παίξω περισσότερο. Ο γιατρός μου έκανε μια γρήγορη διάγνωση, ήμουν άσχημα, έκλαιγα. Θα μπορούσε να είναι πιο άσχημος τραυματισμός. Ο γιατρός με ηρέμησε, αλλά συνέχισα να κλαίω.

Λίγο μετά τον τελικό, στις διακοπές στο Μαϊάμι, συναντήθηκα με τον Γκριεζμάν σε ένα ρεστοράν. Ήρθε στο τραπέζι μου και μου είπε με χαμόγελο: "Σε μισώ", υποστήριξε χαρακτηριστικά ο Κριστιάνο Ρονάλντο στο "France Football".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ