ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Κλοτσιές, αγκωνιές, φτυσίματα: Όλες οι "αλητείες" του Ράμος σε ένα video

Κλοτσιές, αγκωνιές, φτυσίματα: Όλες οι "αλητείες" του Ράμος σε ένα video
AP PHOTO/DANIEL OCHOA DE OLZA

Ο Σέρχιο Ράμος ποτέ δεν διεκδίκησε τον ρόλο του "καλού παιδιού", όπως φαίνεται και από ένα video με διάφορα... ανδραγαθήματα από την καριέρα του.

Ο Σέρχιο Ράμος αποτελεί το πλέον αμφιλεγόμενο πρόσωπο του τελικού Champions League μεταξύ Ρεάλ και Λίβερπουλ. Ο αρχηγός των "μερένγκες" έγινε ο πρώτος μετά από τον Φραντς Μπεκενμπάουερ με τρεις σερί κατακτήσεις στον θεσμό, ωστόσο η επιτυχία αυτή αμαυρώθηκε από την κριτική που δέχεται για το μαρκάρισμα στον Μοχάμεντ Σαλάχ και τον τραυματισμό του Αιγύπτιου.

Αν και δεν υπάρχει καθολική κατακραυγή, αφού η φάση δεν είναι τόσο ξεκάθαρη, υπάρχουν περιπτώσεις στο παρελθόν που δεν χωράει αμφιβολία για την... ενοχή του Ισπανού κεντρικού αμυντικού. Επίθεση εναντίον παικτών όπως ο Ντιέγκο Κόστα, αλλά ακόμα και εις βάρος συμπαικτών του στην εθνική, όπως ο Κάρλες Πουγιόλ και ο Τσάβι. Προσωπικός αγαπημένος αντίπαλός του, όμως, μοιάζει να είναι ο Λιονέλ Μέσι.

Δεν είναι τυχαίο που ο 32χρονος διεθνής κατέχει το ρεκόρ αποβολών σε Primera Division με τις 19 κόκκινες που έχει αντικρίσει (συνολικά 24 στην καριέρα του), ενώ υπάρχουν και αρκετές περιπτώσεις στις οποίες έμεινε ατιμώρητος.

Ιδού ένα video με τα... πεπραγμένα του

Photo credits: AP Photo/Daniel Ochoa de Olza

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ