ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Κινείται για Αντρέ Γκόμες η Ρεάλ

Κινείται για Αντρέ Γκόμες η Ρεάλ

Έτοιμη να καταθέσει πρόταση ύψους 50+10 εκ. Ευρώ είναι η Ρεάλ για να κάνει δικό της τον Πορτογάλο Πρωταθλητή Ευρώπης που αγωνίζεται στη Βαλένθια. 65 εκ. ζητούν οι "Νυχτερίδες".

Όπως όλα δείχνουν ο Αντρέ Γκόμες θα αποτελέσει το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα της Ρεαλ Μαδρίτης την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο (με εξαίρεση τον Άλβαρο Μοράτα, η οψιόν επιστροφής του οποίου ενεργοποιήθηκε). Ο Πορτογάλος μέσος κοστολογείται στα 65 εκ. Ευρώ από τη Βαλένθια, 50 εκ. Ευρώ αρχικά και 5 έως 10 εκ. Ευρώ σε περίπτωση επίτευξης ατομικών και ομαδικών στόχων προτίθενται, όπως μεταδίδει η Marca, να δώσουν οι "Μαδριλένοι".

Με τον Χάμες Ροντρίγκες να βρίσκεται με το ένα πόδι εκτός "Μπερναμπέου", ο Ζινεντίν Ζιντάν έχει βρει το διάδοχο του στο πρόσωπο του 22χρονου μέσου. Ο Αντρέ Γκόμες ήταν στην ενδεκάδα και των τριών παιχνιδιών του ομίλου στο Euro της Γαλλίας, έχασε ωστόσο τη θέση του στο αρχικό σχήμα της ομάδας στα νοκ άουτ λόγω και ενός μικροτραυματισμού που τον ταλαιπώρησε ενώ παρακολούθησε όλο τον μεγάλο τελικό από τον πάγκο.

Ο υψηλόσωμος (1,88 μ.) Πορτογάλος αγωνίζεται από το 2014 στη Βαλένθια αλλά με δεδομένο το ενδιαφέρον των Μάντσεστερ Γουνάιντεντ, Μπαρτσελόνα, Γιουβέντους και Παρί Σαιντ-Ζερμέν, αλλά και τη διάθεση της "Βασίλισσας" να κινηθεί γρήγορα για την απόκτηση του, πολύ δύσκολα θα βρίσκεται στο "Μεστάγια" και τη νέα χρονιά.

Κινείται για Αντρέ Γκόμες η Ρεάλ
TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ