ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Κίνδυνος τιμωρίας για τον Σέρχιο Ράμος

Κίνδυνος τιμωρίας για τον Σέρχιο Ράμος
© BT SPORT 2

Η απόφαση του Σέρχιο Ράμος να κατέβει στον αγωνιστικό χώρο για να παρακολουθήσει τα τελευταία κρίσιμα λεπτά του Ρεάλ - Γιουβέντους, είναι πιθανό να θέσει σε κίνδυνο τη συμμετοχή του στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Η Ρεάλ Μαδρίτης τα "χρειάστηκε" απέναντι στη Γιουβέντους, αλλά τελικά πήρε την πρόκριση για την ημιτελική φάση του Champions League με συνολικό σκορ 4-3 (3-0, 1-3) χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κριστιάνο Ρονάλντο στο 97ο λεπτό του αγώνα.

Ωστόσο, ο Ζινεντίν Ζιντάν είναι πιθανό να έχει μία σημαντική απουσία στον πρώτο ημιτελικό της διοργάνωσης, αφού η απόφαση του Σέρχιο Ράμος να κατέβει στον αγωνιστικό χώρο για να παρακολουθήσει τα τελευταία κρίσιμα λεπτά του παιχνιδιού, μπορεί να του στοιχίσει ακριβά.

Ο αρχηγός των "μερένγκες" δεν αγωνίστηκε στη χθεσινή (11/04) αναμέτρηση, καθώς ήταν τιμωρημένος. Σύμφωνα, λοιπόν, με τους κανονισμούς της UEFA, ένας παίκτης που είναι τιμωρημένος δεν επιτρέπεται να βρίσκεται εντός του αγωνιστικού χώρου. O Ράμος παραβίασε τον κανονισμό, επομένως δεν αποκλείεται η UEFA να επιληφθεί του θέματος και να επιβάλλει νέα ποινή στον 31χρονο στόπερ.

Αξίζει να σημειωθεί πως μετά την υπόδειξη του πέναλτι απ' τον Μάικλ Όλιβερ, ο τηλεοπτικός φακός έδειξε τον Ράμος να έχει μία έντονη συζήτηση με τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι μπροστά απ' τη φυσούνα. Ένα στιγμιότυπο που μπορεί να παίξει ρόλο στην απόφαση της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας.

Δείτε το στιγμιότυπο στο 0:28:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Η Ρεάλ απέκλεισε τη Γιουβέντους στο 97'
ΨΗΦΙΣΕ: Είναι πέναλτι η φάση του 93' για την Ρεάλ;
Τα πρωτοσέλιδα ιταλικού (και ισπανικού) Τύπου: "ΚΛΟΠΗ!"
Το πέναλτι και η αποβολή του Μπουφόν στο 93'
Μπουφόν: "Ο διαιτητής έπρεπε να είναι στην κερκίδα να τρώει πατατάκια"
Λούκας Βάθκεθ: "Ο Μπενατιά με κατεδάφισε"
VIDEO: Ο λόγος που αποβλήθηκε ο Μπουφόν
Μπενατιά: "Σιχαίνομαι όλο και περισσότερο το ποδόσφαιρο"
Ο θερμός εναγκαλισμός και το φιλί Ρονάλντο σε Μπουφόν
TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ