ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Κίνδυνος να χάσει το Clásico ο Κρόος!

Κίνδυνος να χάσει το Clásico ο Κρόος!

Ο Τόνι Κρόος υπέστη κάταγμα στο 5ο μετατάρσιο του δεξιού ποδιού του και κινδυνεύει να μείνει εκτός δράσης για μεγάλο χρονικό διάστημα, το οποίο σημαίνει πως χάνει το Clásico με την Μπαρτσελόνα!

Άσχημα μαντάτα για τον Ζινεντίν Ζιντάν ενόψει του μαδριλένικου ντέρμπι με την Ατλέτικο. Ο Τόνι Κρόος υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις απ' το ιατρικό επιτελείο της εθνικής Γερμανίας, οι οποίες έδειξαν πως έχει υποστεί κάταγμα στο 5ο μετατάρσιο του δεξιού ποδιού του.

Σύμφωνα με ενημέρωση της Γερμανικής Ομοσπονδίας ο 26χρονος άσος θα μείνει εκτός προπονήσεων για τουλάχιστον 10 ημέρες, το οποίο σημαίνει πως χάνει τις αναμετρήσεις με Σαν Μαρίνο και Ιταλία, αλλά και τον κρίσιμο αγώνα με τους "ροχιμπλάνκος" για τη La Liga. Μάλιστα, υπάρχει κίνδυνος να μείνει εκτός δράσης ακόμα και 3 μήνες σε περίπτωση που χρειαστεί χειρουργείο.

Θυμίζουμε πως ανάλογο τραυματισμό είχε υποστεί ο Χάμες Ροντρίγκες, αλλά κι ο Μαρσέλο κατά τη διάρκεια της περσινής χρονιάς, με συνέπεια να τεθούν νοκ άουτ για δύο και τρεις μήνες αντίστοιχα. Ο Κρόος αποτελεί βασικό κι αναντικατάστατο μέλος των "μερένγκες" και τη φετινή σεζόν, αφού έχει αγωνιστεί στις 16 απ' τις 17 αναμετρήσεις σ' όλες τις διοργανώσεις.

Σε περίπτωση που επιβεβαιωθούν οι φόβοι κι ο Γερμανός μέσος χρειαστεί να περάσει την πόρτα του χειρουργείου, τότε θα χάσει σίγουρα το Clásico με την Μπαρτσελόνα στις 3 Δεκεμβρίου, τους αγώνες με Σπόρτινγκ (23/11) και Μπορούσια Ντόρτμουντ (08/12) για τους ομίλους του Champions League, καθώς τις αναμετρήσεις με Σπόρτινγκ Χιχόν (26/11), Ντεπορτίβο Λα Κορούνια (11/12) και Βαλένθια (18/12) για το ισπανικό πρωτάθλημα.

Ήδη, ο τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Σέρχιο Ράμος, Πέπε, Καζεμίρο και Καρίμ Μπενζεμά που συνεχίζουν το πρόγραμμα αποθεραπείας τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Αγωνία για τους τραυματίες στη Ρεάλ ενόψει Clásico
TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ