ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Κι ο Τίτι υποψήφιος για Ρεάλ Μαδρίτης

Brazil's coach Tite, right, gives instructions to Neymar, right, during a 2018 Russia World Cup qualifying soccer match against Colombia, at the Roberto Melendez stadium in Barranquilla, Colombia, Tuesday, Sept. 5, 2017. (AP Photo/Fernando Vergara)
Brazil's coach Tite, right, gives instructions to Neymar, right, during a 2018 Russia World Cup qualifying soccer match against Colombia, at the Roberto Melendez stadium in Barranquilla, Colombia, Tuesday, Sept. 5, 2017. (AP Photo/Fernando Vergara) ΑP PHOTO/FERNANDO VERGARA

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Βραζιλίας, Τίτι, βρίσκεται στο στόχαστρο της Ρεάλ για την αντικατάσταση του Ζινεντίν Ζιντάν με απώτερο στόχο τον... Νεϊμάρ.

Η θέση του προπονητή της Ρεάλ Μαδρίτης παραμένει "ορφανή" μετά την αιφνίδια αποχώρηση του Ζινεντίν Ζιντάν.

Οι διαδοχικές αρνητικές απαντήσεις (Λεβ, Αλέγκρι, Νάγκελσμαν, Ποτσετίνο, Κλοπ) φέρνουν σε... δύσκολη θέση τους διοικούντες την ομάδα της ισπανικής πρωτεύουσας. Οι συσκέψεις αλλεπάλληλες, αλλά ο επόμενος τεχνικός των "μερένγκες" δεν έχει βρεθεί.

Την ώρα που εξετάζονται (μάλλον ως... έσχατες λύσεις) οι περιπτώσεις των Μίτσελ και Γκούτι, ένα νέο όνομα ήλθε από τη Βραζιλία.

Είναι ο ομοσπονδιακός τεχνικός της "σελεσάο", Τίτι, του οποίου το συμβόλαιο με την CBF (βραζιλιάνικη ποδοσφαιρική ομοσπονδία) εκπνέει μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Η "Ο Globo", η οποία αποκάλυψε την είδηση, εξηγεί στο ρεπορτάζ της ότι η Ρεάλ έχει απώτερο στόχο με την ενδεχόμενη πρόσληψη του 57χρονου Βραζιλιάνου.

Να εκμεταλλευτεί τη σχέση που έχει με τον συμπατριώτη του και παίκτη του στην "καναρίνια", Νεϊμάρ. Ο "αστέρας" της Παρί Σεν-Ζερμέν είναι ο διακαής πόθος του Φλορεντίνο Πέρεθ, ο οποίος εκτιμά ότι ο Τίτι θα μπορούσε να διευκολύνει το deal.

Photo credits: ΑP Photo/Fernando Vergara

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ