ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Καυγάς για ένα USB μεταξύ Ρονάλντο και Ράφα Μπενίτεθ!

Καυγάς για ένα USB μεταξύ Ρονάλντο και Ράφα Μπενίτεθ!

Ο Ράφα Μπενίτεθ άντεξε λίγους μήνες στη Ρεάλ και σε αυτό έπαιξε ρόλο η κόντρα του με τον Κ. Ρονάλντο. Η "El Pais" αποκάλυψε μάλιστα ένα απίστευτο σκηνικό με πρωταγωνιστές τους δύο άνδρες με αφορμή ένα... USB!

Είναι κοινό μυστικό πως ο Ράφα Μπενίτεθ είχε ξεκινήσει με τις χειρότερες δυνατές προϋποθέσεις τη θητεία του στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης, από τη στιγμή που ο Κριστιάνο Ρονάλντο όχι μόνο δεν τον είχε σε μεγάλη εκτίμηση αλλά ήταν και δυσαρεστημένος από την απόφαση της διοίκησης να μην συνεχίσει ο Κάρλο Αντσελότι.

Όσοι εκτιμούσαν πως ο Ισπανός τεχνικός δεν θα έμενε για πολύ καιρό στους "μερένγκες" δικαιώθηκαν πρόσφατα όταν ήρθε η απόλυσή του και η αντικατάστασή του από τον Ζινεντίν Ζιντάν, με την "El Pais" να αποκαλύπτει μάλιστα με σημερινό της δημοσίευμα ένα τρομερό σκηνικό με πρωταγωνιστές τους Μπενίτεθ και Κριστιάνο Ρονάλντο στο ξεκίνημα της σεζόν.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της ισπανικής εφημερίδας, ο Μπενίτεθ έδωσε στον τρις κάτοχο της Χρυσής Μπάλας ένα USB Stick (στικάκι) το οποίο περιείχε εικόνες και videos που θα του έδιναν βοήθεια στο να ξεφεύγει από τους προσωπικούς του αντιπάλους κατά τη διάρκεια των αγώνων.

Καυγάς για ένα USB μεταξύ Ρονάλντο και Ράφα Μπενίτεθ!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο όμως όχι μόνο δεν είδε με καλό μάτι την κίνηση του προπονητή του αλλά απάντησε με τον εξής τρόπο: "Πείτε στον Μπενίτεθ ότι θα του στείλω ένα στικάκι με όλα τα γκολ μου για να το μελετήσει αυτός...".

Το συγκεκριμένο περιστατικό είναι ενδεικτικό των σχέσεων των δύο ανδρών αλλά και της αδυναμίας του Μπενίτεθ θα πάρει το 100% από τον Πορτογάλο, με την συντριβή με 4-0 από την Μπαρτσελόνα λίγο αργότερα να αποτελεί ουσιαστικά την... αρχή του τέλους για την παρουσία του Ισπανού τεχνικού στη "βασίλισσα".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ