ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Κατέσχησαν πανό κατά του Πέρεθ στο "Μπερναμπέου"

Κατέσχησαν πανό κατά του Πέρεθ στο "Μπερναμπέου"

Οι άνδρες ασφαλείας του "Σαντιάγο Μπερναμπέου" κατέβασαν πανό που ζητούσε την παραίτηση του προέδρου της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ, στην εντός έδρας αναμέτρηση των "μερένγκες" με τη Θέλτα. (φωτογραφία)

Σε συλλαλητήριο διαμαρτυρίας κατά του προέδρου της ομάδας, Φλορεντίνο Πέρεθ, μετετράπη η αναμέτρηση της Ρεάλ με τη Θέλτα, το Σάββατο το απόγευμα στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου", στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της La Liga.

Οπαδοί της "βασίλισσας" ανέβασαν ένα πανό, στο οποίο αναγραφόταν η απαίτηση για παραίτηση του προέδρου της ομάδας, Φλορεντίνο Πέρεθ. "Άκου το γήπεδο και παραιτήσου Φλορεντίνο", ήταν το μήνυμα που αναγραφόταν.

Κατέσχησαν πανό κατά του Πέρεθ στο "Μπερναμπέου"

Οι άνδρες ασφαλείας του "Σαντιάγο Μπερναμπέου" κινητοποιήθηκαν και με άμεση επέμβαση κατέσχησαν το πανό. Όμως, η δυσαρέσκεια των "μερένγκες" φιλάθλων δεν εξεδηλώθη μόνο έτσι. Στη Grada de Animación, υπήρχε ακόμη ένα πανό διαμαρτυρίας, αυτή φορά με αποδέκτες τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

"Για να φορέσεις αυτό το σήμα, πρέπει να ιδρώνει τη φανέλα", από την περίφημη φράση του Αλφρέδο Ντι Στέφανο. Η Ρεάλ, στο 66ο λεπτό της αναμέτρησης, προηγείται με 4-1.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ