ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Καταθέτει τη Δευτέρα (31/07) ο Ρονάλντο για την υπόθεση φοροδιαφυγής

Real Madrid's Cristiano Ronaldo arrives at at the team hotel in Munich, southern Germany, Tuesday, April 11, 2017 one day before the Champions League first leg quarterfinal soccer match between Bayern Munich and Real Madrid. (Matthias Balk/dpa via AP)
Real Madrid's Cristiano Ronaldo arrives at at the team hotel in Munich, southern Germany, Tuesday, April 11, 2017 one day before the Champions League first leg quarterfinal soccer match between Bayern Munich and Real Madrid. (Matthias Balk/dpa via AP) AP

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα περάσει το πρωί της Δευτέρας (31/07) την πόρτα του δικαστηρίου Pozuelo de Alarcon προκειμένου να καταθέσει σχετικά με την υπόθεση φοροδιαφυγής ύψους 14.700.000 ευρώ.

Στις 5 Αυγούστου ο Κριστιάνο Ρονάλντο αναμένεται να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της Ρεάλ Μαδρίτης ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Όμως, πριν απ' αυτό, ο Πορτογάλος σούπερ σταρ καλείται τη Δευτέρα (31/07) να περάσει την πόρτα του δικαστηρίου Pozuelo de Alarcon προκειμένου να καταθέσει σχετικά με την υπόθεση φοροδιαφυγής ύψους 14.700.000 ευρώ.

Ο CR7 κατηγορείται απ' τον Εισαγγελέα της Μαδρίτης πως χρησιμοποίησε φορολογικούς παραδείσους, όπως οι Παρθένοι Νήσοι, για να γλιτώσει την υψηλή φορολογία της Ισπανίας. Ωστόσο, μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε το 2014, με υποθέσεις φοροδιαφυγής Ισπανών ποδοσφαιριστών, ο Πορτογάλος σούπερ σταρ αποφάσισε να διευθετήσει τις υποχρεώσεις του.

Σε περίπτωση που κριθεί ένοχος, ο 32χρονος επιθετικός κινδυνεύει με ποινή φυλάκισης 21 μηνών, με αναστολή. Απ' την πλευρά του, ο Ρονάλντο, έχει δημιουργήσει ήδη την υπερασπιστική γραμμή του, πάντα σε συνεργασία με τον ατζέντη του, Ζόρζε Μέντες και τους δικηγόρους του, Αντόνιο Λόμπο Σαβιέρ και Μπέικερ Μακένζι.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ της Ρεάλ θα ισχυριστεί πως τα δικαιώματα της εικόνας του ελήφθησαν, στην πλειοψηφία τους, εκτός Ισπανίας και ως εκ τούτου δεν θα πρέπει να αποπληρωθούν στη χώρα διαμονής του. Μάλιστα, έχει εκπονηθεί σχετική έρευνα, στην οποία διαπιστώθηκε ότι μόνο το 6,1% των εισοδημάτων του Κριστιάνο Ρονάλντο προέρχεται από την Ισπανία, ενώ κι οι εταιρίες με τις οποίες συνεργάζεται είναι παγκόσμιου βεληνεκούς.

Photo Credits: Matthias Balk/dpa via AP

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ