ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Κάταγμα στη μύτη ο Ράμος, χάνει τον ΑΠΟΕΛ

Real Madrid's Sergio Ramos, right, with his jersey stained with blood is cared for by a team's doctor during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Atletico at the Wanda Metropolitano stadium in Madrid, Saturday, Nov 18, 2017. (AP Photo/Francisco Seco)
Real Madrid's Sergio Ramos, right, with his jersey stained with blood is cared for by a team's doctor during the Spanish La Liga soccer match between Real Madrid and Atletico at the Wanda Metropolitano stadium in Madrid, Saturday, Nov 18, 2017. (AP Photo/Francisco Seco) AP

Ο Σέρχιο Ράμος θα απουσιάσει σίγουρα απ' την αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης με τον ΑΠΟΕΛ, καθώς έχει υποστεί κάταγμα στη μύτη, ύστερα από σύγκρουση με τον αμυντικό της Ατλέτικο, Λούκας Ερνάντεθ.

Χωρίς τον Σέρχιο Ράμος θα παραταχθεί η Ρεάλ Μαδρίτης στην αναμέτρηση με τον ΑΠΟΕΛ (21/11, 21:45) για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Ο αρχηγός των "μερένγκες" αποχώρησε τραυματίας στο ημίχρονο του ντέρμπι με την Ατλέτικο Μαδρίτης, ύστερα από χτύπημα που δέχθηκε σε μονομαχία με τον Λούκας Ερνάντεθ.

Την Κυριακή (19/11) υποβλήθηκε σε εξαιρετικές, οι οποίες έδειξαν πως έχει υποστεί κάταγμα στη μύτη και θα χρειαστεί να μείνει μερικές ημέρες εκτός δράσης έως ότου υποχωρήσει το οίδημα. Σύμφωνα με την " AS", το ιατρικό τιμ της ομάδας σκέφτεται να του τοποθετήσει μία ειδική μάσκα προκειμένου να αποφευχθεί το χειρουργείο.

Σε μία τέτοια περίπτωση, το πιθανότερο είναι πως θα είναι διαθέσιμος για τον αγώνα με τη Μάλαγα το προσεχές Σάββατο. Αν τελικά επιλεγεί η χειρουργική επέμβαση, τότε δεν αποκλείεται να μείνει μέχρι και τρεις εβδομάδες εκτός δράσης.

Η ανακοίνωση της Ρεάλ:

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ