ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Και επίσημα στην Πόρτο ο Κασίγιας

Και επίσημα στην Πόρτο ο Κασίγιας
Κασίγιας

Ύστερα από μια... ζωή στη Ρεάλ Μαδρίτης, ο Ίκερ Κασίγιας την αποχαιρετά. Η ''Βασίλισσα'' ανακοίνωσε τη συμφωνία της με την Πόρτο για την παραχώρηση του 34χρονου Ισπανού τερματοφύλακα.

Υποστολή σημαίας στη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Ίκερ Κασίγιας αποτελεί και επισήμως παρελθόν για τη ''Βασίλισσα'', η οποία το βράδυ του Σαββάτου (11/7) ανακοίνωσε πως συμφώνησε με την Πόρτο για την παραχώρηση του σπουδαίου Ισπανού γκολκίπερ.

''Απόψε ο Κασίγιας αφήνει τη Ρεάλ και ξεκινά ένα νέο βήμα. Ο καλύτερος τερματοφύλακας στην ιστορία της Ρεάλ Μαδρίτης και του ισπανικού ποδόσφαιρου. Είμαστε ομάδα 113 ετών και μας υπηρέτησε επί 25 χρόνια. Κέρδισε τον σεβασμό, τη στοργή και τον θαυμασμό των οπαδών. Τρία ευρωπαϊκά κύπελλα, ένα παγκόσμιο συλλόγων, δύο διηπειρωτικά, δύο ευρωπαϊκά σούπερ καπ, πέντε πρωταθλήματα, δύο κύπελλα Ισπανίας και τέσσερα σούπερ καπ Ισπανίας με τη Ρεάλ. Ένα παγκόσμιο και δύο ευρωπαϊκά με την Εθνική Ισπανίας στην καριέρα του.

Και επίσημα στην Πόρτο ο Κασίγιας

Ο Ίκερ έφυγε, αλλά το παράδειγμά του μένει. Η συμπεριφορά του στα 725 ματς που αγωνίστηκε με την ομάδα μας, δείχνουν το δρόμο σε αυτούς που ονειρεύονται να παίξουν στη Ρεάλ. Ίκερ, σε ευχαριστούμε για όλα. Σε ευχαριστούμε που ήσουν ένα σύμβολο στην ιστορία της ομάδας μας. Ανήκεις για πάντα στην καρδιά μας'' ανέφεραν μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή τους οι ''μερένχες''.

Τη νέα σεζόν λοιπόν ο 34χρονος θα υπερασπίζεται την εστία της πορτογαλικής Πόρτο, με την οποία οι Ισπανοί ήρθαν σε συμφωνία. Ο Κασίγιας ανήκε στη Ρεάλ από το 1990 έως και την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε!

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ