ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Κ. Ρονάλντο: "Θα μείνω στην Ρεάλ και μετά τα 40 μου"!

Κ. Ρονάλντο: "Θα μείνω στην Ρεάλ και μετά τα 40 μου"!

Την επιθυμία του να κλείσει την καριέρα του στην Ρεάλ και μάλιστα σε προχωρημένη ποδοσφαιρική ηλικία, εξέφρασε μέσω δηλώσεών του στην "As" ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Η Παρί Σεν Ζερμέν εμφανίζεται αποφασισμένη να προσφέρει τον... ουρανό με τ'άστρα στην Ρεάλ Μαδρίτης για να κάνει δικό της τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ωστόσο είναι πολύ πιθανό να μην δει ποτέ το όνειρο της απόκτησης του Πορτογάλου να γίνεται πραγματικότητα.

Τουλάχιστον αν λάβει κανείς υπόψη τις δηλώσεις που φέρεται να έκανε ο CR7 στην μαδριλένικη εφημερίδα "As" κατά τη τη διάρκεια των διακοπών του στην Ιμπίθα, με τον Πορτογάλο σούπερ σταρ να φανερώνει την επιθυμία του να μείνει για τουλάχιστον εννέα χρόνια ακόμα στους "μερένγκες"!

Κ. Ρονάλντο: "Θα μείνω στην Ρεάλ και μετά τα 40 μου"!

"Θα πάρω σύνταξη στην Ρεάλ Μαδρίτης όταν θα είμαι μεγαλύτερος από 40 ετών. Είμαι πολύ ευτυχισμένος εδώ και θα δουλέψω σκληρά για να το πετύχω αυτό. Είμαι τρομερά ευτυχισμένος που κατέκτησα την "Undecima" και τώρα σκέφτομαι ήδη το Euro", τόνισε ο τρις κάτοχος της Χρυσής Μπάλας, και κατέληξε:

"Θέλουμε να δώσουμε μεγάλη χαρά στην Πορτογαλία κατακτώντας το τρόπαιο, που είναι κάτι που αξίζουν οι Πορτογάλοι φίλαθλοι".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ