ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Κ. Ρονάλντο: "Ρωτήστε τον πρόεδρο"

Real Madrid's Cristiano Ronaldo, center, scores his side's 3rd goal during the Champions League group H soccer match between Borussia Dortmund and Real Madrid CF in Dortmund, Germany, Tuesday, Sept. 26, 2017. (AP Photo/Martin Meissner)
Real Madrid's Cristiano Ronaldo, center, scores his side's 3rd goal during the Champions League group H soccer match between Borussia Dortmund and Real Madrid CF in Dortmund, Germany, Tuesday, Sept. 26, 2017. (AP Photo/Martin Meissner) AP

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μετά την αναμέτρηση με την Ντορτμουντ ρωτήθηκε για την πορεία της ανανέωσης του συμβολαίου του παραπέποντας τους εκπροσώπους του Τύπου στον Φλορεντίνο Πέρεθ.

Η Ρεάλ νίκησε 3-1 την Ντόρτμουντ στην Γερμανία και πήρε το μεγάλο ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής του Champions League και έφερε σε δυσμενή θέση τους Γερμανούς που έχουν δυο ήττες με το ίδιο σκορ στα δυο πρώτα παιχνίδια.

Ένας εκ των πρωταγωνιστών της νίκης των Μαδριλένων ήταν και ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Πορτογάλος επιθετικός πέτυχε δύο γκολ και οδήγησε τους συμπαίκτες του στη νίκη. "Θέλαμε να κερδίσουμε την Ντόρτμουντ και ήταν μια πρόκληση για εμάς. Κάναμε ότι μας είπε ο προπονητής μας. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Δεν είναι εύκολο να σκοράρεις εδώ τρία γκολ. Παίξαμε καλά και ήταν ένας καλός αγώνας", ήταν το αρχικό σχόλιο του Κριστιάνο Ρονάλντο για το ματς.

Στη συνέχεια ο Πορτογάλος σούπερ σταρ δέχτηκε ερώτηση για το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του και τόνισε: "Είναι μία καλή ερώτηση αυτή. Αυτά τα πράγματα γίνονται φυσιολογικά. Είμαι χαρούμενος εδώ, αλλά σ΄ αυτό ο μόνος που μπορεί να απαντήσει καλύτερα από μένα είναι ο πρόεδρος. Είμαι χαρούμενος και κάνω αυτό που απολαμβάνω. Ο κόσμος μιλάει για μένα παντού, ζω για το ποδόσφαιρο και την οικογένεια μου, όχι για τα μίντια".

Photo credits: AP Photo/Martin Meissner

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ