ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Κ. Ρονάλντο: "Είμαι στον κορυφαίο σύλλογο στον κόσμο"

Real Madrid's Cristiano Ronaldo celebrates his goal during a Spanish La Liga soccer match against Getafe at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Sunday, Sept. 22, 2013. (AP Photo/Andres Kudacki)
Real Madrid's Cristiano Ronaldo celebrates his goal during a Spanish La Liga soccer match against Getafe at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Sunday, Sept. 22, 2013. (AP Photo/Andres Kudacki) ASSOCIATED PRESS

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο τόνισε την αφοσίωσή του στη Ρεάλ Μαδριτης μέσω δηλώσεών του στην "A Bola" και ξεκαθάρισε πως είναι ψεύτικα τα σενάρια που τον θέλουν να αφήνει αυτό το καλοκαίρι το "Santiago Bernabeu".

"Δεν έχω μιλήσει στον Τύπο πρόσφατα με εξαίρεση τη σημερινή ημέρα και αυτό το κάνω για να διαψεύσω τις ψεύτικες ειδήσεις που έχουν γραφτεί για να φέρουν τη σύγκρουση ανάμεσα σε μένα και τη Ρεάλ Μαδρίτης", δήλωσε αρχικά ο 30χρονος Πορτογάλος άσος με τοποθέτησή του στο μέσο της πατρίδας του, και συνέχισε:

"Είμαι πολύ χαρούμενος στο σύλλογο και πολύ αφοσιωμένος και αισιόδοξος για μία νέα σεζόν γεμάτη από επιτυχίες. Επαναλαμβάνω μία ακόμα φορά ότι είμαι στον κορυφαίο σύλλογο στον κόσμο και θέλω να επιστρέψω στις επιτυχίες παίζοντας για τον κορυφαίο σύλλογο στον κόσμο.

Κ. Ρονάλντο: "Είμαι στον κορυφαίο σύλλογο στον κόσμο"

Δεν έχω μιλήσει στον Τύπο στο διάστημα που κάνω διακοπές. Θα ήθελα ειλικρινά να σταματήσετε με τις ψεύτικες ειδήσεις και να με αφήσετε ήσυχο. Η Ρεάλ Μαδρίτης και εγώ είμαστε πολύ καλά μεταξύ μας".

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ