ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Κ. Ρονάλντο: "Δεν θέλω να πεθάνω νέος"


Cristiano Ronaldo.
Cristiano Ronaldo. ALFAQUI / PANORAMIC

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο παραχώρησε συνέντευξη σε ισπανικό περιοδικό και μίλησε για τον εαυτό του εκτός γηπέδων. Η εξομολόγηση για το μεγαλύτερο φόβο του, η αναφορά του στην οικογένειά του αλλά και τα πράγματα που του δίνουν κίνητρο.

Στο περιθώριο μίας φωτογράφησής του για λογαριασμό της Nike, ενός εκ των πολλών χορηγών του, ο Κριστιάνο Ρονάλντο έδωσε συνέντευξη στο ισπανικό περιοδικό "Libero", με την ιδιαιτερότητα της συνέντευξης να έγγειται στο γεγονός πως ο συνεντευξιάζων δεν έκανε focus στα κατορθώματά του 30χρονου επιθετικού πάνω στο χορτάρι αλλά στο πώς περνάει το χρόνο του ο Πορτογάλος μακριά από τα γήπεδα.

Αναλυτικά η συνέντευξη που παραχώρησε ο Πορτογάλος σούπερ σταρ:

Πώς είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο εκτός γηπέδων;

Ένα φυσιολογικό άτομο. Προσπαθώ να κάνω φυσιολογικά πράγματα με την οικογένειά μου, τους φίλους μους, τον γιο μου, να είμαι όσο το δυνατόν πιο νορμάλ. Προπονούμαι πάντα το πρωί, έτσι όταν επιστρέφω σπίτι κάνω άλλα πράγματα που με ευχαριστούν.

Ποιο είναι το μεγαλύτερο χόμπι σου πέρα από το ποδόσφαιρο;

Έχω πολλά, αλλά αν πρέπει να επιλέξω ένα είναι το να παίζω με τον γιο μου.

Κ. Ρονάλντο: "Δεν θέλω να πεθάνω νέος"

Τι είναι αυτό που σου δίνει κίνητρο όταν έχεις φτάσει στην κορυφή αυτού του αθλήματος;

Ο στόχος μου κάθε χρόνο είναι να προσπαθώ να είμαι ο καλύτερος και προπονούμαι σκληρά για να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου κάθε στιγμή. Αυτό προσπαθώ πάντα να κάνω και τα τελευταία οκτώ, εννέα, δέκα χρόνια τα πράγματα έχουν πάει καλά για μένα οπότε θα προσπαθώ να συνεχίσω έτσι.

Τι ή ποιος αποτέλεσε τη μεγαλύτερη έμπνευση για σένα;

Τα άτομα με τα οποία δουλεύω, τα πρόσωπα γύρω μου, μου δίνουν κίνητρα και μου δίνουν τη δυνατότητα να δουλεύω σκληρά για να τα πηγαίνω πάντα καλά. Μου δίνουν πολλή θετική ενέργεια και αυτό πιστεύω πως είναι το σημαντικότερο για μένα.

Ποιος είναι ο μεγαλύτερος φόβος σου;

Να πεθάνω νέος. Δεν θέλω να πεθάνω νέος. Θέλω να πεθάνω ηλικιωμένος, όταν θα είμαι 80 ή 90 ετών.

Κ. Ρονάλντο: "Δεν θέλω να πεθάνω νέος"

Τι σκέφτεσαι πριν μπεις στο γήπεδο για ένα παιχνίδι;

Τίποτα ιδιαίτερο. Προσπαθώ να απολαμβάνω τη στιγμή. Μου αρέσει να παίζω ποδόσφαιρο, συνεπώς προσπαθώ να απολαμβάνω αυτό το άθλημα και θέλω οι οπαδοί και το κοινό να διασκεδάζουν με αυτό.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ