ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Κ. Ρονάλντο: "Δεν είμαι υποχρεωμένος να σας μιλάω"!

Κ. Ρονάλντο: "Δεν είμαι υποχρεωμένος να σας μιλάω"!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν έκρυψε το παράπονό του απέναντι στους εκπροσώπους του Τύπου μετά τα δύο ιστορικά γκολ που πέτυχε κόντρα στη Μάλμε! Διαβάστε αναλυτικά.

Μία πολύ ιδιαίτερη βραδιά ήταν αυτή της Τετάρτης (30/9) για τον Κριστιάνο Ρονάλντο καθώς με τα δύο γκολ που σημείωσε απέναντι στη Μάλμε έφτασε στα 323 με τη φανέλα της Ρεάλ και μοιράζεται πλέον την κορυφή του πίνακα των σκόρερς μαζί με τον Ραούλ ενώ έσπασε το φράγμα των 500 τερμάτων στην επαγγελματική του καριέρα.

"Είμαι πραγματικά χαρούμενος που μοιράζομαι τον τίτλο του πρώτου σκόρερ στη Ρεάλ Μαδρίτης με τον Ραούλ, δεν είναι κάτι που περίμενα να πετύχω όταν έφτασα εδώ. Είμαι ικανοποιημένος με το ρεκόρ και έχω μιλήσει ήδη με τον Ραούλ.

Μου τηλεφώνησε για να μου δώσει συγχαρητήρια", δήλωσε ο 30χρονος Πορτογάλος σούπερ σταρ στο φινάλε της αναμέτρησης με τη Μάλμε, για να ρίξει πάντως τα "καρφιά" τους προς τους δημοσιογράφους.

Κ. Ρονάλντο: "Δεν είμαι υποχρεωμένος να σας μιλάω"!

"Όταν δεν μιλάω στον Τύπο είναι επειδή κάτι δεν πηγαίνει καλά. Ο καθένας μπορεί να πιστεύει ό,τι θέλει. Δεν μιλάω περισσότερο στον Τύπο επειδή οι ερωτήσεις δεν είναι καλές, για αυτό το λόγο.

Γιατί μου κάνετε ερωτήσεις για πράγματα που συνέβησαν πριν πέντε ή έξι μήνες; Ρωτήστε με για το σήμερα, όχι για πράγματα του παρελθόντος. Γιατί πρέπει πάντα να μιλάω; Δεν είμαι υποχρεωμένος να μιλάω. Εάν δεν μιλήσω εγώ θα βρεθεί κάποιος άλλος παίκτης να το κάνει".

Τα 500 γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο:

Το δεύτερο γκολ του κόντρα στη Μάλμε και Νο 501 στην καριέρα του:

Χαρούμενος για το ρεκόρ του ο Πορτογάλος σούπερ σταρ:

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ