ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ισάκ: Ο "μαύρος Ιμπραχίμοβιτς" που θέλει η Ρεάλ

SOLNA, SWEDEN - OCTOBER 02: Alexander Isak of AIK during the Allsvenskan match between AIK and IFK Norrkoping at Friends arena on October 2, 2016 in Solna, Sweden. (Photo by Nils Petter Nilsson/Ombrello via Getty Images)
SOLNA, SWEDEN - OCTOBER 02: Alexander Isak of AIK during the Allsvenskan match between AIK and IFK Norrkoping at Friends arena on October 2, 2016 in Solna, Sweden. (Photo by Nils Petter Nilsson/Ombrello via Getty Images) LIBRE USO

Η Ρεάλ κινείται για την απόκτηση του 17χρονου Σουηδού επιθετικού της ΑΪΚ Σόλνα, Αλεξάντερ Ισάκ, ο οποίος έχει το παρατσούκλι "μαύρος Ιμπραχίμοβιτς". (video)

Είναι μόλις 17 ετών, έχει ανάστημα 1.90 μ. και είναι το "παιδί-θαύμα" του σουηδικού ποδοσφαίρου. Ο Αλεξάντερ Ισάκ μετρά 12 γκολ σε 27 συμμετοχές με την ΑΪΚ Σόλνα, αλλά το μέλλον του περνά μακριά από τη Στοκχόλμη.

Ο "μαύρος Ιμπραχίμοβιτς", όπως είναι το παρατσούκλι του, επισκέφτηκε μαζί με την οικογένειά του την περασμένη εβδομάδα το προπονητικό κέντρο της Ρεάλ Μαδρίτης, επιβεβαιώνοντας τη φημολογία ότι πρόκειται για τον πρώτο στόχο των "μερένγκες".

Η Ρεάλ δεν είναι η μόνη ομάδα που ενδιαφέρεται για τον Ισάκ. Μπάγερν Μονάχου, Τσέλσι, Παρί Σεν-Ζερμέν και Γουέστ Χαμ έχουν προσεγγίσει με τον έναν ή τον άλλον τρόπο τον 17χρονο.

Οι "μερένγκες" όμως τον θέλουν πιο πολύ και το δείχνουν έμπρακτα. Έστω κι αν η πρώτη πρόταση προς την ομάδα της σουηδικής πρωτεύουσας, ύψους 10.700.000 ευρώ, απερρίφθη. Σύμφωνα με την "Expressen", η Ρεάλ θα επανέλθει σύντομα με νέα - βελτιωμένη - προσφορά.

Δείτε βίντεο από τον Αλεξάντερ Ισάκ:

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ