ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Ημέρα Χάμες στη "Βασίλισσα"

FORTALEZA, BRAZIL - JULY 04:  James Rodriguez of Colombia celebrates scoring his team's first goal on a penalty kick during the 2014 FIFA World Cup Brazil Quarter Final match between Brazil and Colombia at Castelao on July 4, 2014 in Fortaleza, Brazil.  (Photo by Laurence Griffiths/Getty Images)
FORTALEZA, BRAZIL - JULY 04: James Rodriguez of Colombia celebrates scoring his team's first goal on a penalty kick during the 2014 FIFA World Cup Brazil Quarter Final match between Brazil and Colombia at Castelao on July 4, 2014 in Fortaleza, Brazil. (Photo by Laurence Griffiths/Getty Images) GETTY IMAGES

Σήμερα (22/7) αναμένεται να δρομολογηθούν οι οριστικές εξελίξεις στην υπόθεση του Χάμες Ροντρίγκες, προκειμένου ο Κολομβιανός να υπογράψει συμβόλαιο στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Έτοιμος να ντυθεί στα λευκά για λογαριασμό της Ρεάλ Μαδρίτης είναι ο Χάμες Ροντρίγκες. Ο 22χρονος Κολομβιανός άσος, όπως αναφέρει η "AS", το απόγευμα αναμένεται να γίνει και με τη... βούλα παίκτης των "μπλάνκος" και θα παρουσιαστεί από την διοίκηση των Πρωταθλητών Ευρώπης.

Ο ίδιος συμφώνησε με τη Ρεάλ στις λεπτομέρειες του συμβολαίου του, με τη Μονακό έχει επέλθει συμφωνία και όλα έχουν δρομολογηθεί, προκειμένου ο παίκτης να τεθεί υπό τις οδηγίες του Κάρλο Αντσελότι.

Ο πρώτος σκόρερ του Μουντιάλ, προσγειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (21/7) στη Μαδρίτη, ενώ προηγουμένως είχε βρεθεί στην Πορτογαλία, όπου συναντήθηκε με τον μάνατζερ του, Ζόρζε Μέντες, ούτως ώστε να κινηθούν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες για την επίτευξη της συμφωνίας.

Η παρουσίαση θα γίνει 20.00 με 21.00 ώρα Ελλάδας, σύμφωνα πάντα με την "AS", με τον Κολομβιανό να φοράει την φανέλα με το Νο10 στην πλάτη, το οποίο ήταν... ορφανό μετά την παραχώρηση του Μεσούτ Εζίλ στην Άρσεναλ το περασμένο καλοκαίρι.

Ο παίκτης είναι στη Μαδρίτη, θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις, θα υπογράψει το νέο του εξαετές συμβόλαιο στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου" με την παρουσία του Φλορεντίνο Πέρεθ, ενώ οι ετήσιες απολαβές του θα φτάνουν τα 7.000.000 ευρώ.

Αφού ολοκληρωθεί η παρουσίασή του, θα βγει στον αγωνιστικό χώρο, φορώντας για πρώτη φορά την φανέλα της ομάδας του, ώστε να έχει μια πρώτη γνωριμία με το κοινό της Ρεάλ, ενώ μια ημέρα μετά θα παρει γεύση από τον Κάρλο Αντσελότι και τους νέους του συμπαίκτες.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ