ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Η νέα εμφάνιση της Ρεάλ Μαδρίτης

Η νέα εμφάνιση της Ρεάλ Μαδρίτης

Η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε τα "αποκαλυπτήρια" για τις εμφανίσεις της σεζόν 2012-2013. Η ιδιαίτερη λεπτομέρεια για τα 110 χρόνια ιστορίας των "μερένγκες" και η συλλεκτική πράσινη φανέλα (photo).

Η αθλητική εταιρία που συνεργάζεται με τη Ρεάλ επέλεξε να προσθέσει μπλε και μαύρες γραμμές στο παραδοσιακό λευκό των πρωταθλητών Ισπανίας, ενώ θα υπάρχει και μία ιδιαιτερότητα εμπνευσμένη από τα 110 χρόνια από την ίδρυση του συλλόγου.

Η λεπτομέρεια αυτή θα βρίσκεται στο αριστερό μανίκι της φανέλας, καθώς μέσα σε ένα στρογγυλό πλαίσιο θα είναι γραμμένος ο αριθμός "110", όσα και τα χρόνια παρουσίας της "βασίλισσας" στο ισπανικό και παγκόσμιο ποδοσφαιρικό στερέωμα.

Όπως έγινε γνωστό, η δεύτερη εμφάνιση θα είναι και τη νέα σεζόν μαύρη, ενώ θα συνεχιστούν οι καινοτομίες όσον αφορά στην τρίτη εμφάνιση, καθώς το (γούρικο) κόκκινο της φετινής σεζόν θα δώσει τη θέση του στο πράσινο χρώμα.

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι μόλις μία φορά στο παρελθόν η Ρεάλ έχει φορέσει πράσινη εμφάνιση. Αυτό συνέβη στις 25 Αυγούστου του 1965 σε αναμέτρηση απέναντι στη Ρίβερ Πλέιτ στο Καράκας (1-1 το τελικό σκορ).

Οι Μαδριλένοι είχαν πάρει στην περιοδεία τους μόνο τις λευκές εμφανίσεις, και για το λόγο ότι έμοιαζαν πολύ με αυτές της Ρίβερ, υποχρεώθηκαν να φορέσουν κάτι διαφορετικό δανειζόμενοι κάποιες πράσινες εμφανίσεις.

Η πρώτη εμφάνιση της Ρεάλ τη σεζόν 2012-2013

Η νέα εμφάνιση της Ρεάλ Μαδρίτης
TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ