ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

H μπουνιά του Κριστιάνο στον Γοδίν!

H μπουνιά του Κριστιάνο στον Γοδίν!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο σώριασε στο έδαφος με χτύπημα στο πρόσωπο τον Ντιέγο Γοδίν σε μία από τις τελευταίες προσπάθειές του να βρει δίχτυα κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Δείτε το video.

Η Ρεάλ Μαδρίτης πανηγύρισε μία εβδομάδα νωρίτερα το Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ κόντρα στη Σεβίλλη (2-0) χάρη στα τέρματα του Κριστιάνο Ρονάλντο, όμως δεν μπόρεσε να κάνει το "2 στα 2" στο ξεκίνημα της σεζόν ελέω... Ατλέτικο Μαδρίτης.

Με "προίκα" το 1-1 που απέσπασαν πριν μερικά 24ωρα στο "Μπερναμπέου" και σε συνδυασμό με το 1-0 στη ρεβάνς οι πρωταθλητές Ισπανίας του Σιμεόνε υπέταξαν τους πρωταθλητές Ευρώπης και Κυπελλούχους Ισπανίας του Αντσελότι κάνοντας δικό τους τον ισπανικό Σούπερ Καπ για 2η φορά στην ιστορία τους .

Όπως και στο πρώτο ματς, η Ατλέτικο κατάφερε να επιβάλλει το δικό της ρυθμό και να οδηγήσει τον αγώνα στην ένταση, στα πολλά μαρκαρίσματα και στις δυνατές μονομαχίες, με τη Ρεάλ από την άλλη να κάνει ελάχιστες φάσεις μπροστά στην αντίπαλη εστία.

H μπουνιά του Κριστιάνο στον Γοδίν!

Ούτε ο Κριστιάνο Ρονάλντο που μπήκε ως αλλαγή στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους (προερχόταν από μικροτραυματισμό) κατάφερε να "σπάσει τον τείχο" που είχαν χτίσει οι παίκτες της συμπολίτισσας και μάλιστα στο φινάλε είδε και κίτρινη κάρτα για χτύπημα που έδωσε εκτός φάσης!

Συγκεκριμένα, λίγο πριν το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή έριξε νοκ-άουτ με μπουνιά τον Γοδίν σε προσπάθειά του να κερδίσει καλύτερη θέση στην περιοχή της Ατλέτικο, με την κίνησή του αυτή όμως να έχει ως αποτέλεσμα να αντικρύσει την κίτρινη κάρτα...

Το χτύπημα του CR7 στον Γοδίν:

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ