ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Η επιστροφή του Ραούλ στη "βασίλισσα"

Η επιστροφή του Ραούλ στη "βασίλισσα"

Ο Ραούλ ετοιμάζεται για τη μεγάλη επιστροφή του στη Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς οι "μερένγκες" σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ ετοιμάζονται να του προσφέρουν τη θέση του αθλητικού διευθυντή της ομάδας.

Η Ρεάλ Μαδρίτης παραμένει πιστή στο πλάνο της για αξιοποίηση των παλαίμαχων ποδοσφαιριστών της ομάδας, καθώς μετά τη μετακίνηση του Ζινεντίν Ζιντάν στη τεχνική ηγεσία της δεύτερης ομάδας και την τοποθέτηση του Φερνάντο Ιέρο ως βοηθού στο πλευρό του Κάρλο Αντσελότι, ετοιμάζεται να προσφέρει τη θέση του αθλητικού διευθυντή στην άλλοτε "σημαία" της "βασίλισσας", Ραούλ Γκονθάλεθ.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η "El mundo", η διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης ετοιμάζεται να προσφέρει τη θέση του αθλητικού διευθυντή της ομάδας στον Ραούλ Γκονθάλεθ, μην αποκλείοντας ο γάμος να πραγματοποιηθεί ακόμη και αυτή τη σεζόν.

Προς το παρόν, ο Ραούλ ξεκουράζεται μετά τη λήξη του συμβολαίου του με την Αλ-Σαντ του Κατάρ, ενώ δεν αποκλείεται να μεταβεί στη Μαδρίτη άμεσα καθώς η θέση του αθλητικού διευθυντή της Ρεάλ είναι κενή μετά την απομάκρυνση του Μιγκέλ Παρδέθα στις αρχές του καλοκαιριού.

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ